top of page

Koplan uusi graafinen ilme julki!

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun graafisen suunnittelun opiskelija Eemi Räsänen suunnitteli opinnäytetyönään Kouvolan Pallonlyöjille uuden graafisen ilmeen.

– Uudessa graafisessa ilmeessä kiteytyy Kouvolan Pallonlyöjien nöyristelemätön asenne. Ilmeestä haluttiin välittyvän verta ja hikeä. Se kertoo tarinaa joukkueesta, joka ei koskaan luovuta, Eemi Räsänen kertoo.

Räsäsen mukaan Koplan ilmeen tekeminen oli mielenkiintoinen projekti. Uusi ilme näkyy kaikessa KPL:n tekemisessä.

– Urheilusta kiinnostuneena ja urheilutaustan omaavana koin tämän projektin sopivan minulle täydellisesti. Pääsin välittämään ilmeeseen sen tunnetilan ja latauksen, jonka urheilu minussa synnyttää, Räsänen iloitsee.

Kouvolan katukuvassa näkyy kesä 2017. Bongaa Mangusteja tauluista ja voita!


Uuden ilmeen kunniaksi avaamme kilpailun KPL:n sosiaalisen median kanavissa. Yhteistyökumppanimme Atlas-Media on pystyttänyt Kouvolan katujen varsille Koplan uutta ilmettä mainospylväisiin. Tehtävänä on bongata Mangusti mainospylväistä. Postaa oma kuvasi Instagramiin tai Twitteriin aihetunnisteella #Kopla. Facebookissa lataa julkaisusi Koplan sivustolle. Kisa on käynnissä 4.5.2017 saakka.

Arvomme kaikkien kuvia lähettäneiden kesken 1 kilon Kouvolan Lakritsia. Lisäksi arvomme 2 vapaalippua kauden avausotteluun lauantaina 6.5. klo 15.00 Kouvolan Pallonlyöjät–Alajärven Ankkurit.

Hae mukaan Koplan mediatiimiin

Haemme Kouvolan Pallonlyöjien mediatiimiin uusia henkilöitä tekemään kautta 2017 näkyväksi. Mikäli sinulla on intoa, ajatuksia ja taitoa viedä Koplan viestintää eteenpäin, ota haaste vastaan.

Haemme ennen kaikkea kirjoitustaitoisia henkilöitä, jotka pystyvät tarvittaessa tekemään myös visuaalista ilmettä kuvin ja videoin.

Tarjoamme sinulle paikan innostavassa ja koko ajan kehittyvässä tiimissä. Pääset myös osallistumaan KPL:n mestaruustaistelun tavoitteluun. Mediatiimimme kautta on myös mahdollisuus osallistua koulutuksiin.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen viestinta@kouvolanpallonlyojat.fi

KPL:n harjoituspelikalenteri kaudelle 2017


Comments


bottom of page