top of page

Koplalle tukku jatkosopimuksia!


Sunnuntain Koplan ja Hyvinkään Tahkon välisen ottelun yhteydessä julkaistiin 8+3:n vuoden edestä jatkosopimuksia! 

Kouvolan Pallonlyöjät on solminut jatkosopimuksia yhteensä kuuden pelaajan kanssa. Kaksivuotiseen pahviin nimensä ovat kirjoittaneet Valtteri Luoma ja Matti Saukko. Yksivuotisen jatkon seuran kanssa tekivät Toni Laakso, Santeri Löppönen, Jere Paananen ja Ville Pesu.

– Meillä on tosi kova runko, johon haetaan vielä tiettyjä vahvistuksia. Neuvotteluja jatketaan nykyisten pelaajien kanssa ja siellä on jo tietyt askelmerkit olemassa. Pelinjohdon suhteen ei ole tällä hetkellä sanottavaa, neuvotteluja käydään myös sillä rintamalla, KPL:n pelaajasopimuksista vastaava Stefan Sburatura kertoo.

KPL:n runko on hyvin kasassa


Kaksivuotiset jatkosopimukset KPL on solminut Valtteri Luoman ja Matti Saukon kanssa. Sarjan parhaisiin ulkopelaajiin lukeutuvat Luoma sekä jo kuudetta kauttaan Koplassa pelaava Saukko jatkavat mustakeltaisissa siis ainakin syksyyn 2021 asti!

– Positiiviset ajatukset jatkosta. Kiva kun tosi moni muukin jatkaa ja meillä on hyvä joukkue tulevinakin vuosina. Kasvattajaseurassa pelaa mieluiten. Jatkosopimus rauhoittaa tulevaisuuden, ei tarvitse miettiä kuin pelaamista, Luoma sanoo.

– KPL oli ykkösvaihtoehto. Olen viihtynyt Kouvolassa hyvin, työt ovat täällä ja en nähnyt syytä lähteä. Pesäpalloilijan on täällä hyvä olla, opettajana työskentelevä Matti Saukko kertoo.

Toni Laakson kanssa KPL on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2021. Laakso pelaa tällä hetkellä neljättä kauttaan Kouvolassa.

– Tuntuu, että en ole vieläkään pystynyt käyttämään ihan kaikkea potentiaalia. Uskon, että pystyn paljon paremmin vielä auttamaan joukkuetta. Tänä ja ensi vuonna mestaruus on päämääränä, Laakso miettii.

– Menestyvä joukkue, hyvät pelikaverit, fanit ja hyvät harjoitteluolosuhteet. Siinä on varmasti jo pitkä liuta syitä jatkolle, hän jatkaa.

Samalla KPL on ottanut optiot käyttöön ensimmäistä kauttaan Superpesiksessä pelaavien Jere Paanasen ja Ville Pesun kanssa. Molemmat ovat KPL:n omia kasvatteja ja heillä on myös optio kaudesta 2021. KPL:n kanssa sopimuksen juuri kauden kynnyksellä tehnyt Santeri Löppönen jatkaa myös KPL:n paidassa kaudella 2020.

– Nyt ollaan hyvässä tilanteessa aikataulun suhteen ja se helpottaa monia asioita. Tiedostetaan se, että nykyrunko ei tuosta nuorene. Muutaman vuoden sisään tietyt pelaajat eivät pysty enää pelaamaan nykyroolissa. Senkin suhteen haetaan pelaajia. Tuohon runkoon kun haetaan vahvistuksia, niin ne ovat sitten todellisia vahvistuksia, Sburatura alleviivaa.

Kouvolan Pallonlyöjien sopimustilanne 28.7.2019

Juho Hacklin 2020 Janne Kivipelto 2021 Valtteri Luoma 2021 Matti Latvala *loppu-ura* Toni Laakso 2020 (+2021) Santeri Löppönen 2020 Tommi Mäentausta 2020 (+2021) Jere Paananen 2020 (+2021) Ville Pesu 2020 (+2021) Matti Saukko 2021 Sasu Toikka 2020

Comments


bottom of page