top of page

Koplacast on KPL:n oma podcast
Kouvolan Pallonlyöjien podcast Koplacast avasi pelikauden torstaina. Koplacastin reilun tunnin mittaisessa jaksossa vieraaksi saapuu pelinjohtaja Iiro Haimi. Lisäksi puhelimitse mukaan tulee pesäpalloliiton huippu-urheiluyksikön johtaja Miika Rantatorikka. Ensimmäisen jakson aiheena on pelinjohtaminen.


- Koplacast on ennen kaikkea pesisfaneille ja KPL:stä kiinnostuneille suunnattu ohjelma, mutta toivottavasti pystymme tuottamaan laadukasta sisältöä niin, että se kiinnostaa myös muuta pesis- ja urheiluväkeä, Koplacastin juontaja Harri Liekola kertoo. Toisena juontajana toimii Juska Salminen.


Koplacast julkaistaan Spotifyssa kahden viikon välein. Vieraaksi saapuu Koplan Superpesis-joukkueen jäseniä, mutta myös muita KPL:n mukana kulkevia henkilöitä.


- Ihmiset kuuntelevat entistä enemmän äänikirjoja ja podcasteja, joten halutaan totta kai tarjota oma osuutemme sinne. Täähän on siinä mielessä helppo ja kiva muoto, että jakson voi jättää kesken ja jatkaa vaikka seuraavana päivänä. Toisaalta pitkällä lenkillä se kulkee mukavasti mukana, Liekola jatkaa.


Koplacastin löydät Spotifysta!

Comments


bottom of page