top of page

Kopla taisteli voitot Imatralta ja HaminastaKouvolan Pallonlyöjät oli voitokkaana keskiviikkona. Superpesis-joukkue haki voiton Imatralta 1-2 s (0-5, 2-1, 0-1) ja Ykköspesis-jengi Haminasta 1-2 k (5-3, 2-4, 0-0, 2-5).


Imatralla kaksijakoinen ottelu päättyi lopulta pitkän kaavan kautta Koplan vierasvoittoon. Ratkaisijaksi nousi supervuoroparissa Ossi Meriläinen, joka löi ottelussa neljä juoksua.


-Ihan hyvin pelattiin ja tultiin ensimmäiseen jaksoon. Toisella kotiuttaminen oli hankalampaa, paikkoja kyllä oli. Omaan peliin ihan tyytyväinen, toisella jaksolla vähän hankalaa. Supervuorossa onneksi sitten onnistuminen. Mahtava yleisö ja paljon porukkaa, loistava tunnelma, Meriläinen kiitteli MustaKeltaisten faniryhmää.


Ensimmäinen jakso oli Imatralla KPL:ltä vakuuttava näytös: ulkopeli oli rautaista, ja alussa hieman kangerrellut sisäpeli lähti rullaamaan toisen vuoron tasoittavalla, kun ajolähtötilanteessa Ossi Meriläinen pommitti peräkkäin kaksi kumuraa linjan taakse. Meriläisen lyönneillä kotiin ehtivät Arttu Ruuska ja Jasperi Luoma. Kun heti perään vielä Valtteri Luoma kotiutti Juho Hacklinin, jakso alkoi kääntyä Koplalle. Seuraavassa vuorossa Meriläinen kaunisteli numeroita, etenijänä jälleen Jasperi Luoma. Ehjän esityksen kruunasi vielä samassa vuorossa harvinaisempi parivaljakko, kun Juho Hacklin toi juoksun etenijäjokeri Ville Pesun lyönnillä. Näin jakso merkittiin Koplalle lukemin 0-5.Toinen jakso alkoi IPV:n komennossa. Uutta puhtia löytänyt kotijoukkue siirtyi johtoon ensimmäisen vuoron tasoittavalla, kun Mikko Kosonen eteni kotiin pesäpallolegenda Toni Kohosen tarkalla kakkosjatkelyönnillä. Rasmus Surakan terävä lukkorointi sekoitti Koplan sisäpeliä, mutta joukkue onnistui kampeamaan tasoihin viimeisessä vuoroparissa, lyöjänä Matti Latvala ja etenijänä Tommi Mäentausta. Imatra ei kuitenkaan luovuttanut: Mikko Kosonen kotiutti Joona Mäkelän ja varmisti kotiyleisön iloksi IPV:n jaksovoiton 2-1:een.


Supervuorossa Kopla piti varmalla pelillä Imatran nollilla. Lopettavalla vuorolla Koplan sankari Meriläisen lyönti ei pysynyt kopparin räpylässä, ja Matti Saukko toi voiton ratkaisseen juoksun. Näin KPL pääsi kotimatkalle kaksi pistettä mukanaan.


-Eka jakso oli selkeä. Ulkopeli oli hyvää siinä. Toinen oli nihkeää. Supervuoroparissa tyylikäs ulkovuoro. Pelattiin hyvin ja pelinä ihan ok. Supervuoron ratkaisu oli sellainen, mitä Ossilta odotettiin, pelinjohtaja Iiro Haimi mietti.

-Ekalla jaksolla ei mitään mahkuja. Tokalla kimmerrettin jakso, äärimmäisen kova joukkue oli vastassa. Pitää olla pisteeseen tyytyväinen, IPV:n viuhkamies Jukka Mäkinen kommentoi.

Seuraavaksi KPL kohtaa Pattijoen Urheilijat KSS Energia Areenalla perjantaina 22.7. klo 18.00.

Comments


bottom of page