top of page

Kopla otti KeKi-revanssista kotareiden kautta voiton!

Ottelu Kempeleen Kiriä vastaan alkoi sateisissa tunnelmissa ja kostealla kelillä saattoi vähäjuoksuista matsia odottaakin - koko otteluun mahtui lopulta yhdeksän kolmostilannetta kummallekin. Koplan ulkopeli oli alkuhermoilun jälkeen erittäin hyvää ja sisäpelissä oli hetkensä. Ottelu ratkesi kotareissa kaaren ottamaan tuplaväärään ja vapaataipaleesen kahden onnistuneen kotiutuksen jälkeen. Ottelu päättyi tuloksin 2-1k (3-2, 0-1, 3-2k).Ensimmäinen jakso oli Koplan käsissä, vaikka Kempeleen ensimmäiset tilanteet ja juoksu annettiin lahjana hieman hermostuneen ulkopelin myötä. KeKi otti tästä ilon irti, Ossi Meriläinen iski palloa kenttään ja räpylästä lipsuen lyönti tuotti ottelun avausjuoksun Tuomas Jussilan tuomana. Tämä saatiin nopeasti käännettyä ja loppujakso oli Koplalta tehokasta ulkopeliä poislukien viimeisessä vuorossa harhaheitolla annettua kavennusjuoksua.

Koplan juoksut avasi Patrik Wahlsten kakkossauman lyönnillään, jota KeKin Perttu Olli kauhoi haltuun saamatta ja joka oli lopulta kahden juoksun arvoinen, tuojina Patrik Vartama ja Elias Pitkänen. Juha Korhonen iski kolmannessa vuorossa vielä palloa väliin ja Elias Pitkänen toi lisää etumatkaa juoksuin 3-1. Neljänteen vuoroon mahtunut harhaheitto kavensi ensimmäisen jakson tulokseksi 3-2, kolmostilanteet 6-6.


Toisella jaksolla ulkopeli oli edelleen hyvää, mutta sisäpeli ei pyörinyt kunnolla kummallakaan. Jakson ainoa juoksu syntyi, kun laiton lyönti tuomittiin sisälle ja KeKi pääsi siitä rakentamaan tilanteen, josta Antti Korhonen löi kakkospussiin kotiuttaen Onni Määtän. Koplan sisävuoroilla esiteltiin hyviä tarjouksia mutta myös epäonnistuneita lyöntivalintoja eikä tilannetta saatu oikein päälle. Toinen jakso päättyi juoksuin 0-1 ja nihkein 3-3 kolmostilantein.


Kotareissa Kempeleen Antti Korhosen lyönti ei jäänyt kopiksi ja Ossi Meriläisen isku poltteli käsissä. Siihen kuitenkin jäi KeKin juoksut, kun Koplan ulkokenttä hoiti upeilla suorituksilla muut yritykset tuloksettomiksi.


Koplan paikoista Matti Latvala ja Elias Pitkänen iskivät merkistä palloa väliin ja kaksi onnistunutta juoksua syntyi Patrik Vartaman ja Tommi Mäentaustan tuomina. Ottelu ratkesi parin Patrik Wahlsten - Jasperi Luoma vuorolla, kun Koplan kaari otti kaksi väärää pois ja Luoma hölkötteli vapaataipaleella kotipesään mukaan joukkueen voitonjuhlaan.


- Keskiviikon jälkeen tämä oli helpottava voitto ja vaikka otettiin vain yksi piste enemmän kuin keskiviikon Tahko-matsista, niin henkinen fiilis on aivan erilainen, kommentoi pelinjohtaja Petri Tuuva lehdistötilaisuudessa.


Katso alta lehdistötilaisuuden tallenneArsedelin juoksukooste
Seuraavat ottelut


Kopla matkaa vierasotteluihin Alajärvelle torstaina 13.6. sekä Kiteelle maanantaina 17.6. Seuraavan ja kesäkuussa viimeisen kerran kotona otellaan keskiviikkona 19.6., kun kovaan matsiin vastaan saapuu Vimpelin Veto. Ottelussa tuolloin lisäksi pesiskoululaisten päättäjäiset. Otteluliput myynnissä Koplakaupassa.

Comments


bottom of page