top of page

Kopla kaatoi KaMan kotarissa!


KPL palasi voittojen tielle torstaina Kankaanpäässä, kun se kaatoi Kankaanpään Mailan kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. KaMa vei ensimmäisen jakson, mutta Kopla nousi voittoon ja vei kaksi pistettä lukemin 1–2k (3–2, 2–5, 0–0, 0–2).

– Jos joskus, niin nyt oli kyllä koko joukkueen voitto. Kaikki taistelivat ja olivat sellaisella mielellä, niin kuin kuuluu tällaisessa tilanteessa olla. Hienoa ulkopeliä ja jokerikalustosta hyvät onnistumisprosentit ja tiukkoihin paikkoihin hyviä suorituksia. Niiden avulla se voitto kotiin tuli, KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen iloitsi.

Kopla matkasi Kankaanpäähän kahden ottelun tappioputkessa, kun tappiot olivat tulleet Vimpelin Vedolle sekä Imatran Pallo-Veikoille.

– Tärkeä voitto, olemme olleet vähän apaattisia ja on ehkä pitänyt vähän hakea sitä iloisuutta tuohon tekemiseen, mutta tänään oli hyvä asenne ja olimme hyvin mukana. Taistelimme ja tappelimme ja se palkittiin kahdella pisteellä, ottelun parhaana palkittu Matti Latvala kommentoi.

Ottelun avausjakso oli tiukkaa taistelua. KPL oli jaksolla hallitsevampi osapuoli, mutta KaMan onnistumisprosentti oli kovaa luokkaa. KaMa meni johtoon Miikka Riikosen lyönnillä, mutta Matti Latvala tasoitti heti seuraavalla lyöntivuorolla.

Riikonen ja Petteri Kortelainen veivät kankaanpääläiset kahden juoksun johtoasemaan toisella ja kolmannella lyöntivuorolla. Valtteri Luoman lyömä juoksu kavensi tilanteen, mutta tasoihin Kopla ei päässyt, joten jaksovoitto meni KaMalle.

Kankaanpään Maila loi jakson aikana vain kolme kolmostilannetta, mutta onnistui kotiuttamisessa jokaisessa tilanteessa. KPL puolestaan loi kahdeksan kolmostilannetta.

– Tiukka peli oli tänään. Kankaanpää on ollut meille monta vuotta paha paikka pelata. Ensimmäinen jakso oli kirrakka ja minun mielestäni olimme siinä parempia kuin kaveri, mutta annoimme siinä muutaman halvalla. Tilanteita saimme hyvin, mutta ei juoksuja, Latvala kertasi.

Toisen jakson alkuun Latvala löi Koplan johtoon, mutta KaMa tuli Niko Korhosen kunnarilla tasoihin ja ohi. Tilanne 2–1 pysyi muuttumattomana aina kolmannen tasoittavalle asti.

Kolmannen tasoittavalla KPL:n pellit aukesivat, kun ensin Juho Hacklin löi Tommi Mäentaustan kotiin. Tämän jälkeen Jere Paanasen takakulmaan suuntautunut lyönti tippui kenttään ja Matti Saukko sekä Roope Koskelainen kirmasivat kotiin. Lyöntivuoron kruunasi vielä Antti Tuhkasen kotiutuslyönti, jolla Ville Pesu juoksi kotiin.

– Toinen jakso oli tasaisempi ja kaveri oli siinä niskan päällä pitkän aikaa, mutta meidän nuoret poikamme onnistuivat siinä hienosti. Paananen löi kaksi ja Tuhkanen yhden, ne olivat kovia temppuja ja arvokkaita juoksuja meille. Miehiä meiltä puuttuu, niin siinä on näytön paikkaa pojilla ja tänään ainakin rooli maistui, Latvala kehui.

Kun KaMa ei jaksolla enää juoksuja saanut, niin ottelu eteni supervuoropariin ja kun juoksuja ei tullut supervuorollakaan, niin aina kotiutuslyöntikilpailuun asti.

Kopla avasi kotarin ja siirtyi Latvalan sekä Hacklinin lyönneillä kahden juoksun johtoasemaan. KPL myös kesti KaMan hyökkäyksen, eikä kotijoukkue saanut ensimmäistäkään onnistumista.

Tämän turvin KPL katkaisi orastavan tappioputken ja palasi voittojen tielle! Koplan parhaana palkittiin Matti Latvala sekä toiseksi parhaana Tommi Mäentausta.

– Erityisesti Luoman Valtterin peli ulkona lämmittää. Oli varmasti kesän parasta suorittamista. Mäentausta meni myös rennosti ja hyvin kentälle ja toimi sellaisena muurinmurtajana, että saimme tilannetta aikaiseksi. Hyvä mieli ja tyytyväinen voittoon, Iivarinen päätti.

Kopla palaa kotiin sunnuntaina, kun Ossi Meriläisen KeKi saapuu vieraaksi KSS Energia Areenalle! Osta liput ennakkoon TÄSTÄ! Tervetuloa!

Comentarios


bottom of page