top of page

Kopla ja kotiyleisö olivat liekeissä - Manse jäi nollille!

Päivitetty: 6. heinäk.


KPL otti ilon irti, kun Manse PP näytti vaisuja otteita Kouvolan pesäpalloillassa. Back-to-back -otteluiden ensimmäinen näytös oli Koplan heiniä ja sarjakärjessä viihtyvä Manse jätettiin tylysti nollille. Ottelu päättyi rautaisen ulkopelin ja tarvittavien juoksujen myötä tuloksin 2-0 (2-0, 2-0).Tänään KSS Energia Areenalla nähtiin kauden parhaimmistoon lukeutuvaa pesäpalloa. Koplan tavoite tässä back-to-back -otteluiden ensinäytöksessä oli alusta asti selkeä - tänään juhlitaan kolmen pisteen voittoa. Joukkueen peli-ilme olikin tänään aika tulinen. Manse näytti sen sijaan tulleen ihmettelemään ensi vuoden Itä-Länsi -näyttämöä ja Suomen harmainta terassia.


Koplan rautainen ulkopeli alkoi heti ensimmäisestä vuorosta, kun Mansesta otettiin nopeat kaksi paloa ja kauhottiin useat pallot kopeiksi. Lujaa tahtoa oli sisävuorossa päästä kentälle ja Mansen ulkokentän lipsumiset antoivat lisäpontta näille yrityksille. Toisessa vuorossa saatiin tilannetta päälle ja Patrik Wahlsten pääsi iskemään Tommi Mäentaustan kotiin. Kolmannessa vuorossa Wahlsten onnistui jälleen, kun ajolähdöstä Arttu Ruuska toi tilanteeksi 2-0.


Etukenttä oli kuin muuria ja Elias Pitkänen ansioitui lukkarintontillaan pitkin ottelua ja otti taktisella väärällä etenijää irti ja sekoitti lyöntejä laittomiksi syötöillään. Koplan ulkokenttä oli palloja vastassa eikä Manse juuri löytänyt tilaa kentästä onnistuneillakaan lyönneillä. Jakso päättyi 2-0, kun Kopla onnistui neljästä kolmostilanteestaan kahdesti, Manselle ei jakoa.


Toinen jakso aloitettiin samalla energialla ja Wahlsten iski illan kolmannen lyötynsä kolmospuolelta Eemeli Laineen tuomana. Ulkopeli jatkui vahvana, Mansen kolmostilanteet pysyivät nollassa ja Mangustilta loppui donitsilaatikotkin kesken. Pitkänen vei lyöntejä laittomiksi ja vaikka Manse onnistui nipistämään hieman tuurillakin ensimmäisen kolmostilanteensa, siitä ei annettu tulosta. Kolmannessa vuorossa Juha Korhonen tykitti takakenttään ja Laine toi illan toisen juoksunsa ja tilanteeksi 2-0.


Loppua kohden Manse näytti jo saavan pelinsyrjästä kiinni ja viimeisessä vuorossa Perttu Ruuska iski vaarallisen näköisen lyönnin kakkosjatkeelle mutta Tommi Mäentausta taisteli läpärin katki eikä Manse onnistunut toisestakaan iskunpaikastaan. Koko ottelun kolmostilanteet 8-2. Ottelusta ei ehkä juoksujuhlaa odotettukaan, mutta Kopla onnistui tarvittavissa paikoissa.


Toisen jakson alussa mitattiin desibelit Oomin etsimää Suomen energisintä Superpesis-yleisöä varten ja 1456:sta katsojasta lähti ääntä reilusti. Kiitos yleisölle - tänään oli sitä pesishurmosta!


Ottelun huippuhetkiä voi katsoa tallenteina Ruudusta.


Huomenna jatketaan Kaupissa!Katso alta lehdistötilaisuuden tallenne
Seuraavat ottelut


Back-to-back -ottelut Mansea vastaan jatkuvat toisella näytöksellä heti huomenna lauantaina 6.7. klo 18.00 Tampereella.


Ensi viikon tiistaina 9.7. klo 18.00 kotiareenalle vieraaksi saapuu Pattijoen Urheilijat.


Osta liput kotiotteluun Koplakaupasta.

תגובות


bottom of page