top of page

Kopla iskee IPV:n kimppuun tiistaina


KPL pelaa tiistaina viimeisen kamppailun ennen juhannustaukoa, kun Imatran Pallo-Veikot saapuu KSS Energia Areenan lämpöön. Ottelu alkaa klo 18.00.


Joukkueet kohtasivat viikko sitten Imatralla, jolloin KPL vei voiton 0-2 (2-3, 3-4). Tiukan ottelun tähtenä tuikki jokeri Patrik Wahlsten, joka on tällä hetkellä lyöjätilaston neljäs 1+31 lyödyllä. Koplan kärjessä Tommi Mäentausta pelaa upeaa kautta ja mies on etenijä- ja kärkilyöntitilastossa kakkospaikalla. Viime maanantaina Imatralla myös tunteet räiskyivät kentällä KPL:n kaaren ja IPV:n lukkari Rasmus Surakan välillä, jatkuuko taistelu myös tiistaina?

KPL:llä on mahdollisuus nousta puhtaalla voitolla jopa sarjan kärkipaikalle. 11 ottelun jälkeen Koplalla on 23 pistettä. Vierasjoukkue IPV:n tilanne on sarjan häntäpäässä tukala, sillä joukkue on raapinut 12 ottelusta vasta kahdeksan pistettä. Sunnuntaina joukkue nappasi helpottavan 2-1 voiton JymyJusseista. IPV vahvisti rivejään etenijäjokeri Santeri Löppösellä, joka pelasi viimeksi kaudella 2020 KPL:n etenijäjokerina.


Otteluinfo:

  • Portit aukeavat klo 17.00

  • Koplaklubi avoinna klo 17.00 alkaen, pelinjohtajien haastattelut n. klo 17.30

  • Otteluisäntänä KSS Energia

  • Jaksotauolla Pesiskoululaisten palkitseminen

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Ville Pesu

Comentarios


bottom of page