top of page

Kolmannen finaalin liput myynnissä verkkokaupassa tiistaina paikkavarauksella


Suuren kysynnän vuoksi finaaliotteluiden lipunmyynti uudistuu KPL:n verkkokaupassa. Ensimmäisessä ottelussa KSS Energia Areenalla oli 4286 katsojaa. Toinen finaali lauantaina Joensuussa on loppuunmyyty, joten hanki lippusi sunnuntain kamppailuun hyvissä ajoin!

Sunnuntain finaaliliput tulevat myyntiin tiistain aikana. Ilmoitamme lipunmyynnin aukaisemisesta Koplan verkkosivuilla ja somessa.

Sunnuntain kolmanteen otteluun KPL – JoMa verkkokaupassa myyntiin tulevat numeroidut paikat. Lippuja on mahdollista ostaa myös numeroimattomille paikoille E-katsomoon ja B2-katsomoon.

Myös KPL:n toimistolta voi ostaa numeroituja paikkoja 5€ lisähintaan.

Lipunmyynnin uudistamisen ja katsojien paremman palvelun vuoksi lipun hinnat numeroiduille paikoille maksavat aikuisilta 25€, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta 20€ ja lapsilta 12-17 vuotta 10€. Numeroimattomat paikat maksavat 20€, 15€, 5€.

Alle 12-vuotiaille pitää myös varata istumapaikka katsomosta 5€ hintaan. Niitä voi varata KPL:n toimistolta. KPL:n junioreille on varattu paikat B1-katsomosta.

Kausikorttipaikat ovat edelleen voimassa ottelun ensimmäisen vuoron päättymiseen jälkeen, eikä niitä voi varata verkkokaupasta. Samoin toimistolta jo varatut paikat on merkattu järjestelmään varatuiksi.

Uudistuksen myötä pyydämme katsojia varaamaan KPL:n verkkokaupasta tai toimistolta istumapaikan halutulle paikalle. Seuraa lipunmyynnin edistymistä verkkokaupasta.

KSS Energia Areenan lipunmyynnistä ei voi varata istumapaikkaa pelipäivänä, joten varaudu ostamaan lippusi ennakkoon istumapaikan varmistamiseksi.

KPL:n toimisto: Salpausselänkatu 40, 3. kerros.

Bình luận


bottom of page