top of page

Kivipelto hyppää joukkueen matkaan – edustuksen ensimmäinen leiri

Kouvolan Pallonlyöjien joukkue kokoontuu ensimmäiseen leiriviikonloppuun perjantaina. Joukkueen uudet miehet Janne Kivipelto ja Juha Korhonen ovat ensimmäistä kertaa mukana yhteisessä tekemisessä. Muita reissumiehiä ovat Konsta Hyötyläinen ja Teemu Nurmio, jotka opiskelevat arkisin muualla.

KPL:ään Alajärven Ankkureista liittynyt Janne Kivipelto odottaa joukkueen ensimmäistä kokoontumista innoissaan.

– Isot odotukset ja mukava päästä joukkueen kanssa harjoittelemaan, lokakuusta saakka lähes täysipainoiseen harjoitteluun pystynyt Kivipelto kertoo.

Janne Kivipelto on valmis täyspainoiseen treeniin

Janne Kivipelto on valmis täysipainoiseen treeniin


Kivipellon edellinen kesä päättyi muutaman kierroksen jälkeen akillesjänteen katkeamiseen. Lukkarina valtakunnan eliittiin nousua tehnyt Kivipelto uskoo palaavansa huippukuntoon.

– Perjantaina näen ”Järän” (fysiikkavalmentaja Antti Järvinen), joka tekee henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Lähtökohdat ovat sellaiset, että pääsen siihen kuntoon, missä olin. Se on talvikauden realistinen tavoite, Kivipelto pohtii.

Reissumiehen elämä ei ole Kivipellolle vierasta. Seitsemättä talvea Kivipelto tekee pääasiassa yksin hommia ja liittyy joukkueen mukaan sovittuina viikonloppuina.

– Perjantaina tavataan palaverissa ja käydään läpi kuntopiiriohjelmia. Lauantaina on myös palaveria ja harjoitukset Myllykoskella sekä illalla seuran pikkujoulut. Ohjelmaan on ympättävä mahdollisimman paljon asioita, 26-vuotias Kivipelto kertoo viikonlopun annista.

Snapchatissa Saukon matkassa – ensi viikolla alkavat viikon pelaajan esittelyt

Leirin tunnelmaan pääset mukaan Matti Saukon johdolla, joka välittää leirin tunnelmia KPL:n Snapchat- tilille. Snapchatista KPL:n löytää nimellä Pallonlyojat.

Joukkueen pelaajien esittelyt aloitetaan maanantaina heti leirin jälkeen. Ensimmäisenä viikon pelaajana aloittaa Valentin Ikonen.

Lue myös:

留言


bottom of page