top of page

Keskiviikkona KPL kohtaa Koskenkorvan Urheilijat

Keskiviikkona pelataan taas kotona, kun vieraaksi saapuu Koskenkorvan Urheilijoiden joukkue. Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 18:00. Ennakkohaastattelussa piipahti KPL:n Matti Saukko.


Saukon mukaan palottomia ajolähtöjä täytyy saada luotua enemmän kuin muutamassa aiemmassa pelissä, jotta kotiutuspaikkoja tulee enemmän. Lisäksi hän totesi, että vapaiden lyöntien laatua on saatava paremmaksi. Vimpeli-pelissä vapaita lyöntejä oli noin 15, mutta niistä saatiin aikaiseksi vain yksi juoksu. "Kyllähän vapaitten laatua pitää saada nostettua ja sitä kautta sitä peliä myös auki. Ja sitten kattoa ne paikat, että mistä otetaan lennolla juoksuja. Aukastaan sillä tavalla sitä kotiutuspuolta." Lisäksi hän murjaisi perään, ettei kylläkään itse ole kamalasti kotiutusta hoitanut, joten ei osaa sen tarkemmin sanoa.


Omaan peliinsä Saukko ei ole omien sanojensa mukaan kamalan tyytyväinen. Alkukauden osalta pelaaminen oli hakemista. Koko ajan on tekemistä sen kanssa, että saisi tasaisen suorituksen läpi jakson aikaan. Saukko toivoo, että peli syksyä kohden paranee ja muuttuu tasalaatuisemmaksi. Ulkopeliinsä hän on tyytyväinen, samoin kuin koko joukkueen takatilannepelaamiseen. Se on ollut hyvää - vastustajan on ollut vaikea saada juoksuja lyötyä. "Vaihtotilanteissa meillä on pikku juttuja, joita me voidaan vielä viedä eteenpäin. Niitä tässä nyt, vaikka koko ajan pelataan, koitetaan välipäivinä viedä eteenpäin. Saadaan sitä kautta vielä vastustajan tilanteet vähäsemmäksi. Auttaa myös siihen takatilanteeseen", Saukko tokaisi.Kuva: Vesa Sailio

Kossun lyöjätilaston kärjessä ei yllättäen olekaan Jere Dahlström, vaan Petteri Kortelainen. Hänestä Saukko totesi, että kyseessä on "hyvä poika lyömään palloa väliin". Saukon mukaan Kortelaista kannattaa yleisönkin seurata, ja KPL saa hyvän testin takatilanteeseen, kun Kortelainen on kotiutusvuorossa. Lisäksi Saukko mainitsi erikseen Itä-Länteenkin valitun Aku Kettusen. Kettunen on ollut Saukon mukaan ulkopelissä hyvä ja erityisesti sisäpelissä yksi Kossun avainpelaajista. "Mun mielestä ihan ansaitusti pääs Itä-Länteen. [...] Se meidän pitää saada kyllä huomenna kiinni", Saukko naulaa.


Videon Matti Saukon haastattelusta voit katsoa tästä.


KoU on pelaamistaan 16 ottelusta voittanut kuusi ja hävinnyt kymmenen. Sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä 11. KPL pitää sarjataulukon 2. sijaa hallussaan. KPL ja KoU kohtaavat keskiviikkona toisensa ensimmäisen kerran tällä kaudella.


Koskenkorvan Urheilijat

Uudet pelaajat: Jere Dahlström (KPL), Jaakko Hautaniemi (SMJ), Petteri Kortelainen (KaMa) ja Aleksi Rantala (ViVe).

Lähteneet: Miika Anttila (JymyJussit), Patrik Wahlsten (JoMa) ja Veli-Pekka Yli-Hirvelä (ViVe).

Pelinjohto: Mikko Vainionpää, Olli-Pekka SinkkonenKouvolan Pallonlyöjät - Koskenkorvan Urheilijat ke 28.7. klo 18:00, KSS Energia Areena


Liput otteluun tästä. Otteluisäntänä toimii Kouvolan Asunnot Oy.


Pelipäivänä lipunmyynti loppuu toimistolla klo 14. Edenred, Smartum ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä.


Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! Portit avataan kello 17:00.

KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!

Comments


bottom of page