top of page

KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ VERKKOKAUPASSA

Kauden 2022 kausikortit on nyt avattu myyntiin Koplan verkkokauppaan. Toimistolla kausikorttien myynti aloitetaan 1.11.2021. Lokakuussa toimiston väki pitää ansaitun kesäloman, ennen kuin katseet suunnataan kokonaan tulevaan kauteen. Toimistolla asioidessa maksuvälineenä käyvät korttimaksun ja käteisen lisäksi myös Smartum, Edenred ja Eazybreak.


Mikäli sinulla oli kausikortti myös kaudella 2021, lataamme uuden kausikortin tiedot vanhalle kortillesi. Uudet kortit postitetaan huhtikuussa. Kauden 2021 paikkavaraukset ovat voimassa maaliskuuhun 2022 asti. Varmistamme verkosta tilattujen kausikorttien paikkavaraukset henkilökohtaisesti.

Superpesiksen runkosarjan kausikorttien hinnat:

Aikuiset (B-, C- ja D-katsomot) 170 euroa

A-katsomon kausikortti (A1/A2) 210 euroa

Eläkeläiset ja opiskelijat (B-D-katsomot) 140 euroa

Tämän kategorian kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn Ykköspesis-otteluissa.

Miesten Superpesiksen sekä Ykköspesiksen runkosarjat ja pudotuspelit kattavien korttien hinnat: Kannattajakortti 290 euroa

Yrityskortti (sis. 2 klubilippua) 375 euroa

Klubikortti 900 euroa

Avecklubikortti 1.500 euroa

Tämän kategorian kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn miesten Superpesiksen ja Ykköspesiksen runkosarjan ja pudotuspelien otteluissa.

Klubikortti ja avecklubikortti oikeuttavat Kopla-klubin ruokailuun ja muihin palveluihin aina kun ne järjestetään (viralliset miesten Superpesiksen ottelut).

MuKe- ja/tai jäsenkorttilaiset saavat -30 € kaikista kausikorteista – alennus on voimassa vain toimistolta ostaessa. Alennuksia ei voi yhdistää. Eläkeläisten ja opiskelijoiden tulee olla valmiina todentamaan oikeus alennukseen sisäänpääsyportilla. Mikäli ostat kortin esimerkiksi joululahjaksi, se voidaan toimittaa aiemmin. Ota tällöin yhteys toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi. Muussa tapauksessa kortit toimitetaan huhtikuussa.Comments


bottom of page