top of page

Kausi alkaa paikallisväännöillä - Superlauantaissa Ykköspesistä ja Superpesistä

Kouvolan Pallonlyöjien kausi alkaa toden teolla lauantaina, kun KPL:n molemmat joukkueet aloittavat sarjakautensa KSS Energia Areenalla. Ykköspesiksen ottelu Haminan Palloilijoita vastaan käynnistyy jo klo 12.00. Superpesiksen paikalliskamppailu Imatran Pallo-Veikkoja vastaan alkaa klo 17.00.


Yhteislippu molempiin otteluihin 20 euroa, lippuja myynnissä sisääntuloporteilla!


Lue lisää:


Ykköspesis-joukkue lähtee haastajana sarjaan


KPL:n Ykköspesis-miehistö lähtee sarjakauteen haastajan asemassa. Suurimmat ennakkosuosikit sarjassa ovat Oulun Lippo, Puijon Pesis ja Haminan Palloilijat. Nuori ja nälkäinen KPL laittaa varmasti kampoihin kaikille joukkueille.


"Odottavaiset ja jännittävät fiilikset, kun mennään uuteen sarjaan. KPL on taitava, hyvä ulkopelijoukkue ja kohtuu nopea laajalla rintamalla", pelinjohtaja Juuso Ilander kertoo.

"Meidän tavoite on säilyttää sarjapaikka. Ykköspesis on hyvä kehityspaikka meidän nuorille pelaajille", Ilander jatkaa.

Pääasiassa poikien Superpesiksen joukkueesta koostuva Ykköskopla vahvisti joukkuetta Atte Brandtilla, Kristian Malikinella, Matias Rauhalalla ja Aleksi Vainiolla.


Vierasjoukkue Haminan Palloilijoissa pelaa paljon tuttuja miehiä. Roope Koskelainen ja Jere Paananen ovat tutuimmat nimet oranssipaitojen riveistä.


Superpesiksen kamppailussa vastaan raajarikkoinen IPV


KPL:n Superpesis-joukkue pelasi ulkona kolme harjoitusottelua, joista kaikista se nappasi voiton. Vierasjoukkue IPV on pelannut jo kaksi ottelua, mutta pistesaldoa se ei ole vielä saanut auki. Heti alkukaudesta joukkue on ajautunut pahaan loukkaantumissumaan, sillä torstaina Jukka Mäkisen luotsaamasta joukkueesta puuttuivat Toni Kohonen, Joona Mäkelä, Sasu Toikka, Toni Laakso ja Sasu Iivarinen.


KPL:n terveystilanne on hyvä ja joukkue pääsee otteluun kaikilla pelaajilla.

  • Otteluisäntänä sunnuntaina Kouvolan kaupunki

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Matti Latvala


Strixin otteluennakossa Matti Latvala:
Comentarios


bottom of page