top of page

KaMa-pelin ennakkotunnelmissa Arttu Ruuska


Kuva: Vesa Sailio

KPL kohtaa keskiviikkona 23.6. Kankaanpään Mailan viimeisessä ottelussa ennen juhannustaukoa. Kankaanpäässä pelattava ottelu alkaa klo 18.


Ennakkoon haastattelussa kävi juuri Kankaanpään Mailasta Koplaan siirtynyt Arttu Ruuska. Hän pelaa Koplan paidassa uudella ulkopelipaikalla, siepparina. Aiempina vuosina mies on useimmiten totuttu näkemään polttolinjassa. Hän totesi, että sopeutuminen uudelle pelipaikalle on sujunut yllättävänkin hyvin. Vielä toki on vara parantaa, mutta tähänkin mennessä otteet ovat miestä tyydyttäneet.


Tahko-pelissä Ruuska nappasi kakkosrajasta aivan hirmuisen haamukopin, kun Teemu Nikkasen lyönti lähti liikkeelle hieman epäpuhtaalla osumalla. "Se oli ihan semmoinen reaktio... katsoin vaan, että nyt tulee päätä kohti. Onneksi oli refleksit ja reaktiot hereillä", Arttu toteaa kopista.


KaMa on aloittanut kautensa neljällä tappiolla ja yhdellä voitolla. Voitto kirjattiin Kankaanpään tilille Siilinjärven Pesiksestä. Ruuska toteaa, että vaikka vastustaja on ennakkoasetelmissa heikompi kuin Pallonlyöjät, ei heikkoon valmistautumiseen ole varaa. Tästä saatiin sarjakauden avauksessa oiva muistutus, kun KPL hävisi ottelunsa Siilinjärvellä. "Jokaiseen peliin pitää latautua. Se näkyy heti meidän pelissä, jos vähänkään lataus ei ole se, mikä pitäisi. Huomenna on taas testi siihen, että pitää olla heti alussa valmis pelaamaan", Ruuska toteaa.


Edelliskerralla, kun asiasta oli puhe, Ruuska totesi, ettei koronarajoitusten takia ollut ehtinyt tutustua Kouvolaan juurikaan. Lähinnä tutuksi olivat tulleet ruokaravintolat. Nyt hän totesi ehtineensä käydä mm. torikahveilla ja Käyrälammen uimarannalla ja muutenkin tutkimassa lähiympäristöä ja Kouvolaa kaupunkina. Hän toteaa hymy huulillaan, ettei Kouvolasta ole mitään pahaa sanottavaa: "Tykkään kyllä."


Videohaastattelun voit katsoa tästä.


Kankaanpään Maila - Kouvolan Pallonlyöjät ke 23.6.2021 klo 18:00 (Ruutu+)


KaMa:

- 13. superpesiksen runkosarjassa 2020

- pelinjohtaja Mika Kulmala

- Uudet pelaajat: Henri Itävalo (JymyJussit), Antti Kortteenperä (ViVe), Perttu Olli (ViVe), Atte Piisi (JoKo) Ville Posti (välivuosi), Henri Pulkkinen (välivuosi) ja Lauri Vierimaa (Tahko).

- Lähteneet: Valtteri Hämäläinen (KPL), Jouni Itävalo (lop.), Niko J Korhonen (Lippo Juniorit) Petteri Kortelainen (KoU), Joona Lehtinen (JymyJussit), Topias Lilja (Manse PP) Mikko Pauna (Manse PP) ja Arttu Ruuska (KPL).

Comments


bottom of page