top of page

Jyrki Hyttinen jatkaa KPL:n hallituksen puheenjohtajana – Jari Vesanen uutena mukaan

KPL:n vuosikokous pidettiin joulukuussa ja päätöksiä tehtiin yksimielisesti ja varsin tyytyväisin mielin. Juhlavuodelle asetetut tavoitteet saavutettiin suurimmalta osin niin urheilullisesti kuin toiminnan muun kehittämisenkin osalta ja taloudellisestikin vuosi oli tyydyttävä. Huomionarvoista oli seuran liikevaihdon kipuaminen yli miljoonan euron. Aina on kuitenkin pyrittävä eteenpäin ja uudet entistä kovemmat tavoitteet vuodelle 2017 hyväksyttiin myös yksimielisesti.

Seuran hallitusta täydennettiin, kun Vesasen Jari lupautui antamaan osaamisensa ja kokemuksensa edelleen KPL:n hyväksi hallituksen jäsenenä ja myös varapuheenjohtajana. Hallituksen vahvuus on nyt 6 henkeä ja sillä joukolla pyrimme antamaan mahdollisimman hyvän tuen seuran henkilöstölle, joukkueille kuin kaikille muillekin vuosikokouksen hyväksymien suunnitelmien ja tavoitteiden saavuttamiseksi.

Juhlavuoden jälkeen ei jäädä vetämään henkeä ja lepäämään, vaan edessä on jälleen uusi pesiskesä, jota kohti tehdään jo hartiavoimin töitä. Uusiutuminen on hyväksi ja joskus välttämätöntäkin, jotta toimintaan riittää virtaa ja kehitystä tapahtuu. Kun toiminta on hyvällä tasolla, voidaan uudistamista tehdä hallitusti, suurimmat riskit ja sudenkuopat välttäen ja turvata toiminnan taso myös pidemmällä aikavälillä.

KPL:n hallituksen jäseniin voi olla yhteydessä kaikenlaisissa seuran toimintaan liittyvissä asioissa pian alkavaa hallikautta ja kuumaa pesiskesää odotellessa.

Jyrki Hyttinen, KPL:n puheenjohtaja

KPL:n hallitus

Jyrki Hyttinen, puheenjohtaja (jyrkihyttinen@gmail.com) Harri Lehto Janne Partanen Asko Pesonen Stefan Sburatura Jari Vesanen

תגובות


bottom of page