top of page

Juuso Ilanderista KPL:n valmennuspäällikkö

Juuso Ilander (oik.) on aloittanut Koplan valmennuspäällikkönä


Kouvolan Pallonlyöjien junioreissa pelinjohtajana vakuuttavaa jälkeä tehnyt Juuso Ilander on nimitetty KPL:n uudeksi valmennuspäälliköksi. Ilander seuraa tehtävässä takaisin opetustöihin palannutta Eero Pitkästä.

– Isot saappaat on tietenkin täytettävänä. Osaavia valmentajia on tässä mukana, hienoa on päästä heidän kanssaan työskentelemään, pesäpalloa hengittävä Ilander kertoo.

Ilander on nuoresta iästään (26) huolimatta kokenut pelinjohtaja. Ilander on ollut B-poikien pelinjohtajana kaksi kertaa Itä–Lännessä ja mies on palkittu työstään Tahko Pihkala-palkinnolla.

– Hyvillä mielin lähden työhön. Asiat on saatu kuntoon pelinjohtajien ja joukkueenjohtajien kanssa. C:ssä pelaajamäärä on hyvä, siellä saadaan SM-sarjaan jopa kaksi joukkuetta. A-poikien joukkue pelaa varmasti ensi kesänäkin kärkipäässä ja B-pojissa nuoret saavat entistä enemmän vastuuta. Hyviä, eteenpäin haluavia poikia on paljon, pystyvät varmasti haastamaan siellä kenet vaan, Ilander pohtii.

Ilanderin vastuualueena on seuran C­–A-ikäiset. Lisäksi Ilander on D-poikien ja Suomensarja-joukkueen pelinjohtaja.

Pitkänen jatkaa KPL:n C-pojissa – Lammila A:ssa

Hienon pääsarjauransa pelinjohtajana ainakin toistaiseksi syksyyn päättänyt Eero Pitkänen jatkaa valmennustehtävissä. Mies ottaa valmennettavaksi C-pojat, jotka lähtevät tulevaan kauteen poikkeuksellisen suurella noin 30 pelaajan ryhmällä. Pitkänen saa aisaparikseen Jari Mäkelän.

B-pojissa viuhkan ottaa Jonne Nikkinen, joka saa valmennukseen avuksi Kai Luoman. A-pojissa Anssi Lammila jatkaa pelinjohtajana.

Juniorikoplan talvi jo täydessä vauhdissa

Nuoremmat juniorit ovat myös aloittaneet harjoittelun. D-pojissa Ilanderin apuna ovat Lauri Aitala, Matti Latvala ja mailamiehenä kovaa jälkeä tehnyt Jyri Honkanen.

E-pojissa KPL lähtee kauteen jopa kolmen joukkueen voimin. E-2006 joukkueen vastuuvalmentaja Joel Salo saa apuja Isto Kauppiselta ja Jere Paanaselta. Superpesiksen vuoden tulokas kaudelta 2003 Jarkko Ekroth ottaa luotsattavakseen E-2007 ikäluokan. Apuna ovat Mika Koskelainen sekä tutkapari Jarno Lehtinen ja Petri Töyry.

F-pojissa Lassi Reinikainen (F-2008) ja Anssi Lammila (F-2009) ottavat pojat haltuunsa. G-pojissa Harri Liekola toimii vastuuvetäjänä. Pesiskerhossa jatkavat Hanna Romppanen ja Joona Ronkainen.

Lisätietoja junioritoiminnasta

Juuso Ilander, valmennuspäällikkö 040 758 8856 juuso.ilander(at)kouvolanpallonlyojat.fi Harri Liekola, junioripäällikkö 040 5704182 harri.liekola(at)kouvolanpallonlyojat.fi

Comments


bottom of page