top of page

Jukka Rasimuksesta KPL:n uusi toiminnanjohtaja

DSC_1119

Jukka Rasimus (34) nousee KPL:n myynti- ja markkinointipäällikön paikalta KPL:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Hienon nelivuotisen rupeaman KPL:n peräsimessä tehnyt Jari Vesanen siirtyy pyörittämään omaa yritystään. Rasimus aloittaa virallisesti tehtävässä marraskuun alussa.

– Olen saanut tehdä työtä Koplan hyväksi viimeiset neljä vuotta. Tästä ajasta jää lähtemättömät muistot. Koen, että olemme seurana päässeet hyvin lähelle visiotamme olla Etelä-Suomen johtava pesäpalloseura. Tästä suuri kiitos kuuluu lähimmille työtovereille toimistolla, valmentajille, pelaajille, joukkueenjohtajille, huoltajille, talkoolaisille ja koko seuraväelle. Sitoutunein työyhteisö, jossa olen urani aikana saanut töitä tehdä. Tämä porukka tulee saavuttamaan vielä suurempia tuloksia jatkossa, Vesanen kiittelee.

– Jukalla on loistavat edellytykset jatkaa työtä KPL:n veturina ja toivotan hänelle onnea, Vesanen jatkaa.

Rasimus tuli KPL:n toimistolle oman valokuvausyrityksen kautta myynti- ja markkinointipäälliköksi. Nyt alkava toiminnanjohtajan pesti on uudenlainen haaste.

– Tähän työhön ei tarvitse lähteä tyhjältä pöydältä. Näen, että tämä on mieluisa haaste lähteä jatkamaan Jarin viitoittamaa polkua. Muutos oli hallittu, kun koko kesän on saanut ajaa itseään sisään, Rasimus taustoittaa.

Intohimoisesti tekemiseen suhtautuva Rasimus uskoo KPL:n hyvän nosteen säilyvän laajan kumppaniverkon ja toimeliaan talkoo- ja toimistoporukan ansiosta.

– Jarin nelivuotiskauden aikana kumppanimyynti saatiin hyvään malliin. Siinä on vielä potentiaalia kehittää varsinkin asiakassuhteita ja sitä miten voisimme hyötyä vielä entistä paremmin toinen toisistamme. Intoa ja luovuutta kehittää seuran toimintaa on runsaasti. Hienoa, että tässä on hyvä tiimi tekemässä töitä, Rasimus kertoo.

Lisätietoja:

Jukka Rasimus, p. 050 3511964

Comments


bottom of page