top of page

Juho Hacklinin mukaan KPL kulkee kuin tavarajuna – keskiviikkona vastassa Lippo Pesis


Kouvolan Pallonlyöjät–Oulun Lippo Pesis Ke 23.5. klo 18.00 KSS Energia Areena, Kouvola

KPL saa keskiviikkona vastaansa Oulun Lippo Pesiksen, joka on ajautunut Superpesiksessä pienimuotoiseen tappioputkeen. KPL porskuttaa mukavassa myötäisessä, sillä alla on komeat voitot JymyJusseista ja JoMasta.

KPL:n Juho Hacklin odottaa Koplalta keskiviikkona vahvaa esitystä kotiyleisön edessä.

– Samantyyppistä peliä odotan mitä aiemmat kotipelit ovat olleet. Rauhallista ja tasaista tavarajunaa, joka jyllää eteenpäin ja pikku hiljaa tuottaa tulosta, Hacklin pohtii.

Alkukaudesta Hacklin on pelannut numerolla kuusi. Kärkilyöntejä Hacklin on kerännyt kolmeen otteluun 11. Korkeasta pompustaan tunnettu Hacklin on tyytyväinen KPL:n alkukauden peliin kotikentällä.

– Sillä pelataan mikä on hyödyllisin joukkueen kannalta, Hacklin kommentoi omaa rooliaan.

Lippo Pesiksen muutokset viime kaudesta olivat merkittäviä. Joukkueen vahvuudesta ovat poissa kokeneet Marko Pelkonen, Hannu Huuskonen, Matti Korhonen ja Ville-Pekka Jokinen. Uusina miehinä Lippo-paidassa nähdään Sotkamon Jymyn lainapelaajat Niko J. Korhonen ja Riku Niemi sekä lukkari Kalle-Tapio Huusko. Aiempina vuosina ahkerasti verbaalisesti vastustajia kohdannut Eino Järvelä palasi Pattijoelta takaisin kotikaupunkiinsa.

Juho Hacklin saa läpsyn Anssi Lammilalta


Lippo Pesiksen alkukauden saldo on yksi voitto ja kolme tappiota.

– Aika tuntematon joukkue, ei paljoa tietoa jätkistä, Hacklin miettii selatessaan Lipon kokoonpanoa.

Joukkueen kärjessä Niko J. Korhonen ja Tapani Piri ovat pelanneet yli 70% tehoilla. KPL:stä vastaavaan ovat pystyneet Juha Korhonen ja Sasu Toikka.

Turistikatsomossa mukana asiantuntijana Eero Pitkänen

KPL tuo keskiviikon otteluun yleisölle viime kaudelta tutun Turistikatsomon, jossa mukana asiantuntijana on Eero Pitkänen. Hacklin nostaa katsojille pari seurattavaa asiaa esiin.

– Kaaren tekemistä kannattaa seurata, varsinkin väärien huutoa, siellä on treenattuja juttuja. Oma paikkani on lyöjän puolella huutamassa. Kaikki huutavat kyllä vääriä, mutta jollakin on tietyt väärät vastuulla enemmän kuin toisilla, Hacklin paljastaa.

– Takaetenemiset on toinen, se on sellaista näkymätöntä työtä. Ne kuuluvat peliin, mutta jos niitä ei tapahdu, niin ne vaikeuttavat sisäpeliä, mies jatkaa.

Lue lisää:

Pub Old Tomin loppuverryttelyissä Teemu Nurmio

Otteluisäntänä Intersport Kouvola

Tilastot TOP 3:

Lyöjät

  1. Juha Korhonen 0+12, Eino Järvelä 0+5 2. Toni Laakso 0+5, Jouni Mäki 0+4 3. Juho Hacklin ja Matti Latvala 0+4, Tapani Piri 2+1

Etenijät

  1. Anssi Lammila 7, Tapani Piri 7 2. Tommi Mäentausta ja Sasu Toikka 6, Niko J. Korhonen ja Riku Niemi 3

Kärkilyöjät

  1. Juha Korhonen 20, Niko J. Korhonen 21 2. Sasu Toikka 14, Tapani Piri 20 3. Latvala, Kivipelto, Lammila, Mäentausta 13, Riku Niemi 15

Hacklin on lyönyt neljä juoksua


kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page