top of page

Juho Hacklin ja Iiro Nokkala tuovat JoMan KSS Energia Areenalle - Koplalla revanssin paikka!


KPL palaa vajaan viikon tauon jälkeen pelikentille ja saa mielenkiintoisen haasteen, kun Juho Hacklinin ja Iiro Nokkalan tähdittämä Joensuun Maila saapuu perjantaina KSS Energia Areenalle. Ottelu alkaa klo 18.00. Jaksotauon lopussa KPL kertoo jatkosopimuksia kahdeksan vuoden verran.


Joukkueet kohtasivat kesäkuun alussa Joensuussa ja JoMa oli selvästi Koplaa parempi 2-0 (5-1, 5-2) tuloksella. JoMa on sarjassa neljäntenä kaksi pistettä KPL:ää edellä.

KPL on sarjassa kuudentena, kun edellisenä viikonloppuna pohjoisen kiertue tuotti vain yhden pisteen. Varsinkin lauantain Pattijoki-ottelun jälkeen Koplalla on kotikentällä kasvojen pesun paikka, sillä läpilyöntejä sisältänyt ottelu jätti paljon parantamisen varaa.


JoMa pääsee myös hyvin levänneenä otteluun, sillä edellisen kerran JoMa pelasi sunnuntaina voitokkaasti Kiteen Palloa vastaan. Joukkueen kärki Konsta Kettunen-Konsta Piironen on ollut läpi kauden hyvässä vireessä. KPL:stä JoMaan siirtynyt Juho Hacklin on ollut jokeripaidassa kovassa pomppuvireessä ja "Hakki" on lyönyt eniten kärkilyöntejä JoMasta. Jokeriosastolla Juho Toivola on joukkueen paras kotiuttaja ja Elmeri Lieto on pelannut uransa parhaimman kauden.


Kuuntele Koplacastin uusin jakso

Koplacastin torstaina ilmestyneessä uudessa jaksossa Harri Liekola ja Anssi Lammila spekuloivat Superpesiksen voimasuhteita, kun puolet sarjasta on pelattu.


Kuuntele Koplacastin kaikki jaksot Spotifysta!Otteluinfo:

  • Kotipesäklubin kokoontuminen Koplaklubilla klo 16.30

  • Portit ja Koplaklubi aukeavat klo 17.00

  • Liput ennakkoon Koplakaupasta täältä

  • Pelinjohtajien haastattelu Koplaklubilla n. klo 17.30

  • Jaksotauon jälkeen jatkosopimusten julkistus kentällä ja KPL:n kanavissa klo 19.30

  • Otteluisäntänä urheilulääkäri Jouko Leppänen

  • Pub Old Tomin jälkipeleissä Patrik Vartama

Comments


bottom of page