top of page

Juhannustauolta Jussien kimppuun - S-etukortilla kaksi yhden hinnalla!

Kouvolan Pallonlyöjät tekee juhannustauon jälkeen paluun pelikentille tiistaina Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Kymen Seudun Osuuskaupan isännöimään otteluun S-etukortilla kaksi aikuista yhden hinnalla! Ottelu käynnistyy klo 18.00.

Ennen juhannustaukoa KPL:n hyvä vire ei saanut jatkoa Vimpelin Vetoa vastaan. Sarjakärki nappasi ansaitun 0-2 (1-3, 3-5) voiton Koplasta ja KPL lähtee tauolta sarjaan sijalta kolme. Joukkue on kerännyt 12 ottelusta 25 pistettä.

Vierasjoukkue JymyJussit veikattiin ennakkokaavailuissa sarjan häntäpäähän ja sinne joukkue on myös asettunut. JymyJussit on kuitenkin osoittanut vaarallisuuttaan voittamalla mm. jakson Manse PP:lta. JymyJussit on sarjassa jumbona, kun se on saalistanut 13 ottelusta viisi pistettä.

JymyJussien joukkueesta kannattaa seurata sisäpelissä kärki Tuomas Raunion ja jokeri Markus Hallasuon sivalluksia. Lisäksi Liposta joukkueeseen liittynyt Oskari Salmela on saanut vastuuta kärjessä. Ulkopelissä lukkari Joona Lehtinen on onnistunut sotkemaan vastustajan sisäpeliä ja nuori Veeti Kettunen pelaa isoa tonttia polttolinjassa. JymyJussien peli ei ole kaatunut ulkopeliin, vaan sisäpelissä sen on löydettävä lääkkeitä miten murtaa KPL:n tiivis ulkokenttä. Joukkue on tehnyt vain 41 juoksua, kun KPL on takonut miltei tuplamäärän.

Koplasta seurantaan kannattaa ottaa Tommi Mäentaustan röyhkeys kentällemenoissa. Myös Matti Saukko on onnistunut monipuolisella pelillä siirtämään kärkeä. Saukko on tilastoinut kärkilyönnit miltei 73 % teholla. KPL saa tiistaina kokoonpanoon erinomaisesti kautensa aloittaneen Matti Latvalan, joka on pelannut tällä kaudella 7 ottelua.