JoMa nollasi Koplan – finaalit ovat katkolla sunnuntaina


Joensuun Mailan betoninen ulkopeli ja KPL:n nihkeä sisäpeli olivat huono yhdistelmä toisessa finaaliottelussa lauantaina Joensuussa. JoMa nappasi voiton 2–0 (6–0, 0–0) ja on nyt voiton päässä Suomen mestaruudesta.

Kolmas finaaliottelu pelataan KSS Energia Areenalla sunnuntaina klo 16.00.

Paikkalippuja sunnuntain otteluun on käytännössä enää D5-katsomoon. Verkkokaupasta paikkalipunmyynti loppuu lauantaina klo 23.59. Portit KSS Energia Areenalle aukeavat klo 14.00.

  1. Paikkaliput otteluun: Verkkokauppaan

  2. Otteluinfo kolmanteen finaaliin

Ottelun ratkaisut

Toinen finaali lähti tunnustellen liikkeelle. Juha Puhtimäki nousi myös toisen finaalin sankariksi, sillä miehen loistava lyönti kolmosjatkeelta ratkaisi avausjakson voiton. Jo toisen kunnarinsa tähän finaalisarjaan iskenyt Puhtimäki siirsi JoMan 2–0 karkumatkalle. Toisen aloittavalla myös Aleksi Rautiainen onnistui kahden juoksun arvoisesti. Jakson loppulukemat iskivät Juha Niemi ja Rautiainen.

– Ensimmäinen jakso oli heikko. Vastustaja pelasi ihan hyvin. Toinen tiukkaa puserrusta, sisäpeli ei ollut vakaata, ei saatu tilannetta. Hyvin tukkoista tekemistä ja parantamisen varaa on. Suoritukset eivät olleet riittävän hyviä, KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen mietti heti ottelun päätyttyä.

JoMan Juha Puhtimäki on ollut tähän mennessä finaaleiden paras pelaaja


Toisella jaksolla JoMa painosti, mutta ei onnistunut paikoista huolimatta iskemään KPL:ää siltaan. Nihkeänä pysynyt sisäpeli ei auennut toisella jaksolla lainkaan, eikä KPL päässyt yrittämään kunnolla voittojuoksua. Kolmostilanteet ottelussa JoMalle 13-6 (avausjaksolla 8-5).

– Betoninen ulkopeli, siihen perustui. Täysi tupa odotti voittoa, se näkyi vähän toisella jaksolla sisäpelissä. Huikea on katsoa tuota ulkopeliä, JoMan pelinjohtaja Petri Pennanen iloitsi.

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram