top of page

JoMa Kouvolaan perjantaina - ennakossa Toni Kohonen


KPL kohtaa perjantain kotiottelussa Joensuun Mailan. Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa kerran aiemmin. Joensuussa pelatun ottelun KPL voitti jaksoin 0-2 (2-5, 1-3). KPL johtaa sarjataulukkoa hävittyään vain yhden 14:stä ottelustaan. JoMa on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudennella sijalla (10 voittoa, 7 tappiota).


Ottelusta tekee erikoisen se, että Pallonlyöjien riveissä pelaava lajilegenda Toni Kohonen saavuttaa ottelussa maagisen 1000 pääsarjaottelun rajapyykin. Saavutukseen ei ole kukaan ennen häntä yltänyt, eikä siihen todennäköisesti koskaan kukaan hänen lisäkseen ylläkään. Kohonen itse totesi, ettei pelattujen otteluiden määrää aktiivisesti ajattele, vaikka pelejä ja pelivuosia on takana valtavasti. "Varmasti vähän myöhemmin tulee mieleen, että onpas sitä paljon tullu pelattua", Kode mietiskeli. Hän lisäsi, että perjantain JoMa-peli on kumminkin vain yksi peli muiden pelien joukossa.


Pesis on ollut Kohoselle elämäntapa. Hän iloitsi siitä, että on pian 40 vuotta ollut pesäpallon parissa, koska hän aloitti pesiksen noin viisi-kuusi -vuotiaana. Hän pitää itseään onnekkaana, että on pystynyt pelaamaan korkeimmalla sarjatasolla niin kauan kuin on pelannut. Saavutuksista hän mainitsi, että varmasti aina ensimmäisenä tulevat mieleen ensimmäiset isot saavutukset, kuten ensimmäinen voitettu mestaruus, jos asiaa alkaa pohtia.


Huomisessa pelissä JoMa mahdollisesti kokeilee Kohosen räpylän pitävyyttä ulkokentällä. Onhan mies ollut nyt jonkun aikaa loukkaantuneena pois pelikentiltä. Kohonen tokaisi, ettei ole siitä lainkaan huolissaan. "Kaikkea pitää testata, mikä on mahdollista. JoMalla on ollut pelin kanssa vähän ongelmia ja Raahessa taisi olla säänkin kanssa vaikeuksia." Kohonen povasi, että huomenna on joka tapauksessa odotettavissa tasainen peli. Hän ounasteli, että jaksovoitot saattavat mahdollisesti mennä tasan, jolloin peli tullaan ratkaisemaan supervuoroparissa tai kotiutuslyöntikisassa.


Itä-Länteen ensimmäisenä aktiivipelaajana koskaan valitsijaksi nimitetty Kohonen valitsi JoMan Henri Litmasen, Patrik Wahlstenin sekä Iiro Kuosan. KPL:n edustajana pelaajista mukana on Kohosen lisäksi Matti Latvala. Kysyttäessä, ketä katsojien näiden lisäksi erityisesti kannattaa seurata perjantain pelissä, Kohonen nimesi Matti Saukon. "Saukko jatkaa siitä, mihin viime vuonna jäi. Hän on tärkeä linkki ollut meille tuossa vaihdossa ja etenkin siinä vaikeassa ykkösvaihdossa. On hienosti hoitanut asiansa ja varmaan kannattaa ottaa niin sanotusti silmätikuksi", Kohonen päätti.


Haastattelun voit katsella tästä.


Kouvolan Pallonlyöjät vs. Joensuun Maila pe 23.7. klo 18:00.


Lippuja myydään ennakkoon toimistolla vielä pelipäivänä klo 10-14. Edenred, Smartun ja Eazybreak käyvät myös maksuvälineinä. Näistä muut, paitsi Eazybreak, käyvät myös areenan lipunmyynnissä ennen peliä.


Liput verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy nyt myös Kohosen juhlapelin kunniaksi teetetty Kohonen1000 -t-paita hintaan 25€. (Huom! Postitse toimitettavien tilausten toimitusaika on noin viikko.)
Lippujen hinnat ennakkoon/portilta ostettuina:

Aikuiset 17 € / 20 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 € / 15 €

7-17v. 5 € / 10 €

Alle 7v. ilmaiseksi


Kopla toivottaa yleisön lämpimästi tervetulleeksi! KSS Energia Areenan portit avataan kello 17:00.


KSS Energia Areena tarjoaa kaikille terveysturvalliset puitteet nauttia ottelusta livenä.

Koronaohjeet:

1) Ethän tule otteluun missään nimessä sairaana tai koronalle altistuneena.

2) Huolehdi käsihygieniasta, yski ja aivasta hihaan.

3) Käytä kasvomaskia oman harkinnan mukaan muun muassa jonotustilanteissa ja ylläpidä riittävä etäisyys muihin kuin samassa seurueessa oleviin.

4) Älä istu "Kausikorttipaikka"-tarralla tai muuten merkattujen paikkojen viereen tai itsellesi vieraan ihmisryhmän viereen, vaan jätä vähintään yksi istuin väliin.


Nähdään pelissä!

コメント


bottom of page