top of page

Joensuussa jaossa isot pisteet


Ylempi jatkosarja jatkuu KPL:n osalta sunnuntaina, kun joukkue matkaa Joensuun uudistuneelle Kerubi Stadionille. KPL pyrkii Joensuussa katkaisemaan orastavan tappioputken. Seuraa myös kotisivujen reissublogia “Koplan matkassa”.

Lähes koko kauden Superpesistä hallinnut KPL on ajautunut viime aikoina hieman sivuraiteille ja takana on jo kaksi tappiota putkeen. Ensin pisteet Koplan nenän edestä vei Pattijoen Urheilijat, jotka tylsyttivät kouvolalaiset tyystin kotikentällään. Viimeisin tappio tuli puolestaan torstaina, kun KPL:n kanssa runkosarjan voitosta kamppaileva Vimpelin Veto haki Kouvolasta arvokkaat pisteet supervuoron jälkeen.

KPL:n vahvuutena koko kauden on ollut laaja kotiuttajien rintama, mutta viime aikoina kotiutusyritykset ovat olleet tukkoisia ja vastuu miesten kotiin saattelemisesta on jäänyt liiaksi pelkästään Juha Korhosen harteille.

Joensuussa Koplalla on taas paikka kasvojen kohotukseen, kun tarjolla on jälleen kerran arvokkaat pisteet. Tarjolla olevat pisteet vankistaisivat KPL:n mahdollista runkosarjavoittoa, sillä jäljellä on JoMa-ottelun jälkeen vain kaksi peliä.

Tällä hetkellä Vimpelin Veto hengittää KPL:n niskaan tasapisteissä, mutta vimpeliläisillä on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Loukkaantumisrintamalla ei suuria huolenaiheita näy. Edellisessä ottelussa hieman jalkaansa loukannut Anssi Lammila pystyy suurella todennäköisyydellä pelaamaan, joten poissa Koplalta on ainoastaan Toni Laakso.

Sarjakolmonen Joensuun Maila voi ottaa viimeiset jatkosarjan pelit melko rauhassa, sillä joukkue tulee erittäin suurella todennäköisyydellä aloittamaan pudotuspelit sijalta kolme. Eteenpäin Vimpeliin joukkueella on matkaa kuusi pistettä ja puolestaan sarjanelosena oleva Sotkamon Jymy on jäänyt JoMasta jo kahdeksan pisteen päähän.

KPL taistelee runkosarjan voitosta – JoMa kolmossijasta


JoMa liitää tällä hetkellä kuuden ottelu voittoputkessa ja edellinen tappio tuli juurikin KPL:ää vastaan Joensuussa heinäkuun 24. päivä.

JoMa on kauden aikana vahvistunut Ville Postilla, joka hankittiin Joensuuhun loukkaantuneen Lauri Kivisen tuuraajaksi. JoMa sai Kivisen takaisin rosteriin viime viikolla ja koppari on pelannut nyt kolme ottelua, joista kaksi jokerina.

Joensuuhun on odotettavissa sunnuntaille puolipilvistä keliä, joten lyöntikeli on mitä mainioin. Ottelusta voi odottaa tiukkaa kamppailua, jossa ulkopelin rooli korostuu erittäin paljon.

Comentários


bottom of page