top of page

Jere Dahlström oli illan kunkku Tampereen illassa


Jokerikotiuttaja Jere Dahlström iski KPL:n kaikki juoksut ja nosti KPL:n niukkaan 0–1 (2–2, 1–2) voittoon Tampereella Manse PP:sta. Dahlström nousi kaikkien aikojen ensimmäisenä pelaajana yli 1400 lyödyn juoksun. Perjantain jälkeen tilastot näyttävät lukemaa 49+1354=1403.

– Isä ja isän veli pitää huolta siitä, että tietää missä mennään. Itsellä hyvä tunne lyömisessä, tehnyt sitä mikä tuntuu oikealle. Mennyt jopa paremmin kuin olettanut, 0+51 juoksua tällä kaudella lyönyt ja lyöjätilastossa kakkospaikkaa pitävä Dahlström kertoi.

Kotijoukkue Manse PP oli lähellä avausjakson voittoa, kun se pääsi neljännen tasoittavalla 2–2-tilanteessa yrittämään palottomasti ratkaisua. KPL:n ulkokenttä kesti kuitenkin yritykset. Avausjakso oli jokerikotiuttajien näytös, kun Dahlström avasi hanat toisen aloittavalla lyömällä pallon takaa keskeltä läpi viimeisenä lyöjänä. Manse PP:n Tommi Malinen vastasi isäntien molemmista juoksuista.

– Tampere pelaa hyvin, se on sellaista aggressiivista pelaamista. Meillä kesti ulkokenttä hyvin painotuksen, se turvasi voiton. Keli oli aika raaka, itseltäkin oli puhti pois. Tärkeät kaksi pistettä ja lyötiin tarvittavat juoksut, ”Dalla” antoi kehuja Manselle ja omalle ulkokentälle.

Toisella jaksolla Dahlströmin kotiutukset takasivat voiton, kun Manse PP:n kotiuttaminen takkusi tiiviin ulkokentän edessä. Petteri Alanen löi isäntien ainokaisen väliin tipahtaneella kopinnostolla. KPL joutui vaihtamaan hyvin pelanneen Matti Saukon jokeripaitaan kesken jakson, mutta Dahlstörmin mukaan kyseessä oli kramppi.

– Loppuverryttelyssä jo juoksenteli. Elohiirillä rupeaa polttoaine loppumaan, pitää vähän yskiä, Dalla naurahti.

KPL:n ottelut jatkuvat sunnuntaina kärkikamppailussa Joensuun Mailaa vastaan. JoMa on 11 ottelun voittoputkessa ja sarjassa kakkosena pisteen KPL:n edellä.

– Sen tietää, että pitää olla kaikki kohdillaan. Lataus tikissä, kaikkien pitää olla hyviä. Joensuu on parantunut peliään koko ajan. Nyt joudutaan kovaan paikkaan, hyvä mittari taas siihen. Pystytäänkö nostamaan tunnetasoa. Ottelutahti on kova, palautumisessa ja valmistautumisessa on työmaata.

– Toivotaan että tulee paljon yleisöä, uskon että tulee yleisölle mieluinen peli.

Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 17.00.

Porin Pesäkarhuissa pelaava 10-vuotissynttäreitä viettänyt Valtteri Lindholm pääsi pelin jälkeen fanikuvaan Janne Kivipellon kanssa

Comentários


bottom of page