top of page

Janne Kivipelto luottavaisena kolmanteen finaaliin


Kouvolan Pallonlyöjien lukkari Janne Kivipelto lähtee kolmanteen ja ratkaisevaan finaaliin luottavaisesti. Joukkue on alkuviikon pureskellut edellisen viikonlopun tapahtumia ja pumpannut virtaa viimeiseen koitokseen.

– Alkuviikko on tehty omatoimisesti ja keskiviikkona kokoonnutaan taas joukkueen kanssa. Kyllähän nämä viikot on luksusta, Kivipelto kertoo ja viittaa huiliviikkoihin ennen viikonloppujen otteluita.

Kivipelto on tällä kaudella pystynyt pelaamaan melko ehjän kauden. Ainoastaan elokuussa Kivipelto huilasi kaksi ottelua, mutta muuten lukkarin valtikka on pysynyt tiiviisti Kivipellolla. Kivipelto on mukana toista kertaa finaaleissa, isoja eroavaisuuksia Kivipelto ei osaa erotella finaalisarjoista keskenään.

– Yllättävän paljon on tullut juoksuja. Molemmat ovat tehneet hyvin tilanteita ja saaneet juoksuja. Sunnuntaina ei oltu ihan valmiita, mutta lauantaina nähdään varmasti jälleen toisenlainen KPL, Kivipelto kertoo.

Kolmas finaali on loppuunmyyty – yli 100 fania lähtee Kouvolasta kultajahtiin

Lauantain kamppailusta ei varmasti sähköä puutu kentältä eikä katsomosta. Finaali myytiin loppuun parissa tunnissa ja Kouvolasta matkaan lähtee kaksi bussilastillista faneja MustaKeltaisten kyydissä.

Finaalien ottelut

La 19.9. Sotkamon Jymy–Kouvolan Pallonlyöjät 0–1 (1–4, 7–7)

Su 20.9. Kouvolan Pallonlyöjät–Sotkamon Jymy 1–2s (0–4, 7–1, 0–5)

Kolmas ja ratkaiseva ottelu nähdään suorana lähetyksenä Ruudusta klo 14.00.

Comments


bottom of page