top of page

Janne Kivipelto jättää Koplan haikein mielin
Kuusi kautta KPL:n lukkarina, yhteensä 215 ottelua, kolme SM-hopeaa, kolme vuoden lukkari-palkintoa. Janne Kivipelto jätti ikuisen jäljen KPL:n 91-vuotiseen historiaan.


-Vaikka tästä kaudesta jäi karvas kalkki, niin näistä vuosista on jäänyt valtavan hienoja kokemuksia ja muistoja. Kouvolassa pesäpallo voi hyvin. Mahtavat fanit, seura on hyvässä kunnossa ja hienojen pelaajien kanssa on saanut toimia. Kaikkiaan jäi kuitenkin hyvä fiilis, tätä viimeistä kautta on turha liikaa miettiä, 32-vuotias Kivipelto kertoo.

Kivipelto tuli Koplaan kaudeksi 2017. KPL pelasi Kivipellon aikana viisi kautta putkeen mitalipeleissä ja Kivipellosta kasvoi yksi pesiskenttien suurista lukkareista.


-KPL:stä tuli minulle toinen kasvattajaseura. Alajärvellä vietettyjen junnuvuosien jälkeen pääsin Kouvolassa pelaamaan huipulla. Urheilullisesti ja muutenkin elämässä tärkeä jakso tuli vietettyä Koplassa.


-Eka runkosarjapeli Tukholmassa on jäänyt hyvin mieleen erikoisena juttuna. Ja vuoden 2018 finaalit ja koko vuosi. Sellainen fiilis, että pääsin pelaamaan flow-tilassa ja se oli selkeä steppi henkilökohtaisesti.


Kouvolan Pallonlyöjät kiittää Janne Kivipelloa hienosta ajasta KPL:n lukkarina ja toivottaa hyvää jatkoa tulevaisuuteen!


Katso Janne Kivipellon huippuhetket videolta!

Comments


bottom of page