top of page

Janne Kivipelto ensikertalaisena ehdolla Itä-Länteen – Kivipelto on tyytyväinen alkukauteen


KPL osoitti jälleen olevansa ankara isäntä, kukistettuaan Koskenkorvan Urheilijat sunnuntaina lukemin 2-0 (13-0, 6-1). Vakuuttavia otteita syöttölautasen äärellä jatkoi, koko alkukauden vastustajien sisäpeliä tehokkaasti hämmentänyt, lukkari Janne Kivipelto.

– Kauden alkuun meillä tuli ulkopelissä lapsuksia, mutta siinä ollaan petrattu. Nyt kahteen peliin on annettu vain yksi juoksu, Kivipelto kiittelee.

Kokonaisuutena lukkari on alkukauteensa tyytyväinen. Suorittaminen on ollut viime kauden mukaisesti tasaista ja onnistumisia myös sisäpelissä on tullut.

-Kauden ekassa pelissä oltiin huonoja ja se jäi vähän kalvamaan mieltä. Siitä onneksi pystyttiin parantamaan. Oikeaan suuntaan ollaan menossa ja peli kehittyy kaiken aikaa, Kivipelto pohtii.

Janne Kivipelto on iskenyt mailan varressa jo yhdeksän kotiutusta


Jos kauden avauksesta Vimpelissä jäikin jotain hampaankoloon, niin viikon takainen vieraspeli Sotkamossa tarjosi balsamia haavoihin.

– Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa pelaamaan Hiukassa ja ottaa sieltä voitto! On tärkeää, että pystyy noita kovia joukkueita vieraskentillä voittamaan, Kivipelto iloitsee.

Kivipellon suvereenit suoritukset eivät ole jääneet kansalta huomaamatta. Häntä on tituleerattu niin suomen parhaaksi lukkariksi kuin väläytelty toiveita paikasta Itä-Länsi -ottelussakin. Mies itse suhtautuu hehkutuksiin maltillisesti.

– Yritän vain tehdä hommia sen tavoitteen eteen, että syksyllä ollaan mestareita. Se on tärkeintä, Kivipelto vakuuttaa.

KPL:n seuraava ottelu pelataan tiistaina 5.6. kun vieraaksi saapuu Kankaanpään Maila. Itsekin tällä kaudella jo yhdeksän juoksua lyönyt, sekä neljä tuonut, Kivipelto, luottaakin menestyksessä juuri joukkueen monipuoliseen tekemiseen.

– Paljonhan me ollaan lyöty ja onnistumisia on tullut. Monella on juoksuja sekä lyötynä että tuotuna jo kohtuullinen määrä. Kyllä edessä on taas sellainen peli, että pitää olla valmiina. Kun ollaan valmiina ja pelataan hyvää peliä niin hoidetaan se kyllä, Kivipelto summaa.

Äänestä Janne Kivipelto ensikertalaisena Itä-Länteen!

Comments


bottom of page