top of page

Iiro Nokkala takaisin KPL:n miehistöön – Lammila, Laakso ja Toikka sivussaKPL:n sairastuvalla on tällä hetkellä kolme pelaajaa.

Viime sunnuntain ottelu Siilinjärven Pesistä vastaan oli murheellinen, sillä Kopla menetti ottelun aikana sairastuvalle kolme pelaajaa. Kaikki kolme pelaajaa ovat sivussa toistaiseksi. Toni Laakso ja Sasu Toikka potevat alavartalovammaa. Anssi Lammila on sivussa terveydellisistä syistä.

– Jouduin tosiaan sunnuntaina jättämään pelin väliin sairaskohtauksen takia. Onneksi nyt näyttää, että säikähdyksellä selvittiin, mutta seurantajakso on käynnissä ja sen vuoksi joudun olemaan pelikentiltä sivussa toistaiseksi, kapteeni Anssi Lammila kommentoi.

KPL on kutsunut Iiro Nokkalan takaisin kokoonpanoon Oulun Lipon paidasta. Yhden ottelun Superpesistä kaudella 2017 KPL:n paidassa pelannut Antti Tuhkanen nousee jokeriksi. Suomensarjassa yhteistyöjoukkue Lahden Mailaveikoissa Tuhkanen on lyönyt tällä kaudella 0+13 juoksua.

KPL pelaa ennen lyhyttä juhannustaukoa vielä tänään keskiviikkona kärkimatsin Vimpelissä Vetoa vastaan ja juhannuksen jälkeen KPL pelaa tiistaina Imatralla ja torstaina Kankaanpäässä. Seuraavan kerran Kopla pelaa KSS Energia Areenalla sunnuntaina 30.6. Kempeleen Kiriä vastaan.

Seuraavat kotiottelut: Su 30.6. klo 17:00 KPL – KeKi – osta liput! Ke 3.7. klo 18:00 KPL – KossU – osta liput!

Comentarios


bottom of page