top of page

Iiro Haimi odottaa perjantailta kovaa lataustaKouvolan Pallonlyöjät ja Manse PP iskevät yhteen perjantaina klo 18.00 KSS Energia Areenalla. KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi odottaa KPL:ltä maanantain Kiteen sukelluksen jälkeen kovaa latausta.


  • Liput 17 € / aikuiset, 12 € eläkeläiset/opiskelijat, 5 € 15-17-vuotiaat, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi

  • Liput verkkokaupasta tai portilta


- Voitosta lähdetään pelaamaan ja se on ykkösjuttu. Odotan, että pelissä on tunnetta mukana ja se on tunneskaalaltaan kevään isoin peli. Uskon, että lähdemme kovalla latauksella peliin.


Vierasjoukkue Manse PP on hallitseva mestari, jonka alkukausi on tuloksellisesti lähtenyt liikkeelle vaisusti. Kenttäremontin vuoksi bussimatkailuun tottunut Manse on napannut vasta 6 pistettä neljästä ottelusta. Manse vahvisti viime kauden päätteeksi rivejään Tahkosta siirtyneellä Riku Hokkasella ja Vedosta tulleelta lyöntitykki Perttu Ruuskalla. Uutena pelinjohtajana viuhkaan tuli Juhani Lehtimäki. Viime kaudesta poissa ovat Tuomas Tuohisaari ja Juha Niemi.


- Mansella on ollut alkukaudesta kotiuttamisen kanssa haasteita, Haimi pohtii.


KPL:n kokoonpanosta viime kierroksilla poissa ollut Teemu Nikkanen on toipumassa pelikuntoon. Nikkanen pelasi kahdella ensimmäisellä kierroksella.


- Nikkanen tekee kevyesti lajia ja on mahdollisesti ensi viikolla mukana pelissä. Ei kuitenkaan kiirehditä, otetaan mies mukaan, kun on täydessä kunnossa.


Otteluisäntä: Ässä-Asunnot Oy

Pub Old Tomin jälkipeleissä Matti Saukko


Tsekkaa fiilisvideo alta, tervetuloa matsiin!Comments


bottom of page