top of page

Iiro Haimi ei jatka KPL:n pelinjohdossa: "Päällimmäisenä kiitollisuus"


Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajana neljä kautta työskennellyt Iiro Haimi ei jatka KPL:n viuhkassa tulevana kautena. Haimin aikakaudella KPL voitti kaksi SM-hopeaa (kausina 2020 ja 2021). 35-vuotias Haimi on ollut nuoresta iästään huolimatta jo kuusi kautta miesten Superpesiksen pelinjohtajana. Haimin mukaan pelinjohtohommat jatkuvat tästä eteenpäinkin, niin kauan kuin virtaa riittää.


- Päällimmäisenä on hyvin kiitollinen olo, että sain olla pelinjohtajana KPL:ssä. Poikkeuksellisen pitkä aika yhdessä joukkueessa. Jälkikäteen ajateltuna aika meni tosi nopeasti. Sain neljä erilaista vuotta, jokaisella joukkueella oli oma tarinansa. Sain työskennellä huippupelaajien kanssa ja sain siitä virtaa ja voimaa tekemiseen. Erityismaininnan haluan sanoa, että taustatiimissä kakkospelinjohtajat ja staffi on ollut tosi mahtava yhteishenki ja yhteisöllinen meininki. Se on ollut tärkeää ja heikkoina hetkinä se keskinäinen luottamus oli tosi tärkeää ja pystyimme käymään asioita läpi, Haimi kiittelee.


Haimin mukaan finaalivuodet ovat jääneet huippuhetkinä parhaiten mieleen.


- Ennakkoon meitä ei laskettu finaaleihin kumpanakaan vuotena. 2020 meillä oli kokenut joukkue, mistä tiedettiin, että rahkeet riittää mihin vaan. Kaudella 2021 kaikki osui nappiin. Ne on varmaan ne parhaat muistot. Yksittäisiä hetkiä toki on myös paljon.


Haimin lisäksi kakkospelinjohtajana toiminut Eero Pitkänen ei jatka edustusjoukkueen mukana. KPL tiedottaa uudesta valmennuksesta myöhemmin.


- Muutokset antaa varmasti seuralle positiivista juttua. Nyt oli oikea hetki tehdä tämäkin muutos. Joukkueen ja seuran kannalta varmasti hyvä vaihe saada vaihtuvuutta, Haimi päättää.

Iiro Haimi KPL:n pelinjohtajana


Kaudet 2020-2023

2 SM hopeaa

Runkosarjassa 109 ottelua, 76 voittoa

Pudotuspeleissä 30 ottelua, 16 voittoa

Comentarios


bottom of page