top of page

HP-pelin ennakossa Valtteri Hämäläinen


Lauantaina 12.6. KPL kohtaa Haminan Vallikentällä Haminan Palloilijat klo 16 alkavassa kesän ensimmäisessä paikallisväännössä. KPL lähtee hakemaan ottelusta kesän toista voittoaan saalistettuaan ensimmäisen voiton perjantain kotiavauksesta.


Ennakkohaastattelussa kävi koppari Valtteri Hämäläinen, joka totesi, että Vallikentällä on perinteisesti hyvä tunnelma. Haminalaisyleisö saapuu yleensä paikalle sankoin joukoin ja pitää hyvää mökää.


Koska Hämäläinen on pelannut HP:n riveissä, hänelle mahdollisesti tulee kuumassa paikalliskamppailussa erikoishuomiota sekä katsojilta että kenttäkuuluttajalta. Hän kertoo saavansa siitä lisää virtaa, toisin sanoen halua näyttää mitä osaa. Hän katsoo asiaa siltä kantilta, että on vain positiivista, että saatu huomio saa hänet tekemään entistä parempia suorituksia.


Kysyttäessä, ketä vastustajan pelaajaa Hämäläinen kehottaisi katsojia seuraamaan, Valtteri sanoo kehottavansa katsomaan Joona Mäkelää. "Siinä on niin kova urheilija ja niin hieno harjoittelija, että ehdottomasti kannattaa seurata."


Haminan Palloilijat on pelannut KPL:n lailla ennen lauantain peliä kaksi runkosarjan ottelua. Joensuun Maila voitti ensimmäisen ottelun selkeästi 2-0, mutta toinen HP:n ottelu Koskenkorvan Urheilijoita vastaan sen sijaan oli kirrakkaa vääntöä, jonka KoU voitti jaksovoitoin 1-0.


Jos paikallisottelu viime vuoden hopeamitalistin ja sarjanousijan välillä muutenkin on jo mielenkiintoinen, lisää mielenkiintoa näiden kahden joukkueen kohtaamisiin tuovat HP:n riveissä esiintyvät ex-KPL -pelaajat, vikkeläjalkainen Roope Koskelainen ja juuri Haminaan ottelukohtaisella sopimuksella lainattu lukkari Elias Pitkänen. Myös vuosia KPL-paidassa viihtynyt Sasu Toikka siirtyi Kouvolasta Haminaan tälle kaudelle, mutta hän ei ole toistaiseksi ollut vielä pelikuntoinen.


Haminan Palloilijat

Uudet pelaajat: Roope Koskelainen (KPL), Ville Kotro (Lohi), Kimmo Lukkari (SiiPe), Teemu Rouhiainen (Tahko) ja Sasu Toikka (KPL)

Lähteneet: Ville Veittikoski (SiiPe


Pelinjohto: Juho Kaikko, Simo Vanhala


Valtteri Hämäläisen videohaastattelun pääset katsomaan tästä

Hämäläisen kummiyritys on Finnish Food Factory

Comments


bottom of page