top of page

Harri Lehto jatkaa puheenjohtajana – KPL:n hallitukseen muutoksia


Harri Lehto (keskellä) on ollut KPL:n puheenjohtajana joulukuusta 2018 saakka


Kouvolan Pallonlyöjien vuosikokous valitsi Harri Lehdon jatkamaan seuran puheenjohtajana myös seuraavalle toimintakaudelle. KPL:n hallitukseen tulee muutoksia, kun Sari Kade, Stefan Sburatura ja Teemu Vinnikka jäävät pois hallitustyöskentelystä. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Piia Korpelainen ja Paula Werning. Hallituksessa jatkavat Reijo Haka, Jyrki Hyttinen, Seppo Kalenius ja Jari Vesanen.


Hallitus pitää järjestäytymiskokouksen 3.1.2023.


KPL:n tilinpäätös painui tappiolle – seura on kuitenkin vakavarainen


KPL:n päättynyt tilikausi painui 20 082 euroa tappiolliseksi. Aikaisempien vuosien tulosten johdosta KPL:n oma pääoma on edelleen plusmerkkinen 126 278 euron verran.


-Tappio ei ole mitenkään kriittinen ja seura on edelleen vakavarainen. Likviditeetti on ollut koko kauden hyvällä tasolla. Tulevana kautena pyritään taas kääntämään kelkka positiivisen tuloksen puolelle, Lehto uskoo.


Tulevan kauden valmistelut KPL:ssa ovat hyvässä vaiheessa. Kausikorttimyynti on käynnistynyt vilkkaasti ja odotukset tulevasta kesästä ovat korkealla. Sarjaohjelmassa KPL:n kotipelipäivät ovat tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin.


-Tuleva kausi tuo tullessaan kyllä haasteita yleisen taloustilanteen muodossa, mutta pitää uskoa, että haasteet on tehty voitettavaksi, Lehto jatkaa.

Comentarios


bottom of page