top of page

Halli-SM vauhtiin lauantaina Tampereella - Teemu Nikkanen odottaa räiskyvää KoplaaKouvolan Pallonlyöjien Halli-SM taival alkaa lauantaina miltei kovimmassa mahdollisessa paikassa, kun Kopla matkustaa Tampereelle Manse PP:n vieraaksi. Molemmat joukkueet ovat pelanneet ainoastaan yhden harjoitusottelun. KPL voitti Imatralla IPV:n ja Manse PP hävisi Tampereella Tahkolle. Ottelu käynnistyy kello 17.00.

KPL:n Teemu Nikkanen on päässyt harjoittelemaan talvikauden ehjänä ja odottaa lauantain väännöstä kovaa tasonmittausta. Jokerin paikalla ensimmäisessä ottelussa pelannut Nikkanen on tunnettu kovista lyönneistään ja halliavauksessa mies näytti talvivireen olevan kohdallaan.

- Tosi odottavaiset fiilikset, mukava päästä taas pelaamaan ja saada kunnon tason mittaus. Toivotaan, että pysytään terveenä, niin päästään halutulla rosterilla pelaamaan.

- Oma talvikausi on mennyt oikein mallikkaasti. Oon päässyt treenaamaan ehjänä ja Kouvolassa olen käynyt melkein joka viikonloppu. Oon saanut laadukkaita treenejä ja paljon lyöntitoistoja. Lyöntiä on painotettu ja siihen keskittynyt, että kesällä pystyn auttaman joukkuetta mahdollisimman hyvin. On mulla valmius myös pelata ulkokentällä.

Manse PP:n muutokset tulevaan kauteen olivat merkittäviä ja myös mielenkiintoisia. Joukkue vahvisti rivejään Konsta Hyötyläisellä ja Severi Piispasella. Pelinjohtajaksi Manse PP pestasi peliuransa viime kauteen päättäneen Toni Kohosen. Joukkueesta poistuivat Tuomas Jussila, Riku Hokkanen, Aku Kettunen ja Mikko Pauna.


- Mansesta en oikein osaa vielä sanoa mitään. Aika lailla kysymysmerkki, miten ovat saaneet pakettia kasaan. Lauantaita odotan mielenkiinnolla, millaisen hengen ovat saaneet kasattua. Onhan siellä tuttuja pelaajia, laatu ei ole varmasti pudonnut. Manse toimii hyvänä mittarina meille, nähdään missä mennään, 30-vuotias Nikkanen ennakoi.


KPL halliavaus Imatralla sujui positiivisesti ja lauantaille joukkue on saamassa koosteeseen myös Tommi Mäentaustan sekä Patrik Vartaman.


- Mun mielestä Kopla on tällä kaudella räiskähtelevä joukkue. Pelataan erilaista peliä, mihin on täällä totuttu. Lyödään paljon kovia lyöntejä reunoille ja annetaan sinne painetta. Uskon, että se tuottaa tulosta, Nikkanen pohtii.


Ottelu suorana Ruudusta klo 17.00. Manse PP:n ja KPL:n lisäksi A-lohkossa pelaa Hyvinkään Tahko.

Comments


bottom of page