top of page

Haastattelussa pelikentille palannut Toni Laakso


Toni Laakso oli kuukauden päivät sivussa, mutta palasi pelaavaan kokoonpanoon kolmannessa puolivälierässä. Silloin jyvä ei vielä ollut aivan kohdallaan, mutta lauantaina sarjan katkaisseessa pelissä “Tono” palkittiin joukkueen parhaana pelaajana. Lyötyjä juoksuja kertyi kolme ja kärkilyöntejä peräti 10 kappaletta. Torstain kolmas puolivälieräottelu oli Laaksolle upea kokemus.

”Odottava fiilis oli peliin ja jotenkin tosi hyvä kutina hanurissa aamusta lähtien! Luottavainen olo oli ja on edelleen. Torstain ja lauantain peleissä ei tuntunut mitään eroa. Pelifiilis ja peli-ilo olivat kohdillaan ja luotin että kyllä se lyöntikin löytyy, kun ei ’ressaile’”, Laakso veistelee.

Toni Laakso palasi räpylähommiin tällä viikolla


Laaksoa piti sivussa sitkeä loukkaantuminen, joka oli lähellä päättää koko kauden. Kuntouttaminen otti koville erittäin koville: ”Kuntoutusvaihe meni rauhallisesti ja maltilla. Vaati erittäin paljon kärsivällisyyttä ja pää oli kovilla. Pelit tuli katsottua, mutta en tehnyt erityisiä havaintoja joukkueen peleistäkään, kun ******* niin paljon oma loukkaantumistila. En jaksanut edes miettiä”, puhisee 1+24 juoksua runkosarjan 17 pelissä lyönyt Laakso.

”Meille tuli pieni suvantovaihe, mutta Kitee-sarja kasvatti meitä varmasti jatkoa ajatellen. Näen Kiteen olleen kovin mahdollinen vastus puolivälierävaiheeseen ja selvitettiin se lopulta hienosti. Usko on kova!”

Laakson lyöntisuorituksien jälkeisiä tuuletuksia ehdittiin jo kaivata KSS Energia Areenalla


Vastustaja Sotkamon Jymy on viimeksi jäänyt mitalia kesällä 1999, mutta kaikki kolme kauden keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet mustakeltaisiin juhliin: ”Kova vastus tietenkin, mutta voitettavissa. Heillä on paljon kokemusta ja kovia pelimiehiä, mutta meilläkin löytyy kovia pelimiehiä ja tullaan vastaamaan ottelusarjassa kaikilla tavoin – niin pelillisesti kuin myös henkisesti ollaan valmiina!” ”Nyt on aika nauttia syksystä. Katsomoon vaan lisää ääntä, niin me pelaajat näytetään miten tää homma hoidetaan himaan!”

Kouvolan Pallonlyöjät – Sotkamon Jymy Keskiviikkona 29.8. kello 17:00 KSS Energia Areena, Kouvola

Comentarios


bottom of page