top of page

Haastattelu: Janne Kivipelto on kotiutunut Koplaan hyvin

Janne Kivipelto lukkaroi voitokkaasti jo toisen ottelunsa KPL –paidassa. Ottelu oli miehen ensimmäinen kotiottelu KSS Energia Areenalla, ja vastassa ei enempää eikä vähempää, kuin kasvattiseura Alajärven Ankkurit.

Lue otteluraportti täältä.

– Olihan se jännää lähteä kasvattiseuraa vastaan pelaamaan. Kun miettii näitä kauden muita pelejä, niin selvästi eniten tämä jännitti. Mutta nyt se on alta pois, Kivipelto summaa.

Janne Kivipelto sai heti vastaansa kasvattajaseuransa


Ottelun jälkeen jännitys oli karissut ja peliä kommentoi rennon oloinen mies. Lukkarin näkökulmasta joukkueen pelaamisessa oli paljon hyvää, vaikka parannettavaakin jäi.

– Nollatilanne piti kohtuullisesti, eikä annettu paljoa kolmostilanteita. Oma suoriutumiseni oli kuitenkin pieni pettymys, virheitä tuli liikaa. Ei tästä auta kun parantaa. Tärkeintä kuitenkin että voitto tuli, Kivipelto kuvailee.

Kivipelto uskoo jatkossa etukentän putsaavan lyhyet vielä entistä tehokkaammin


Vastustajan metkut olivat kotiavauksessa lukkarin tiedossa tavallista paremmin, joskin sama päti myös toisinpäin. Tämä kuitenkin kääntyi Kouvolan eduksi, tuloksena voitto ja kolme pistettä. Vaikuttaa siltä, että Kivipelto on kotiutunut uuteen seuraansa, ja odotuksissa on hyvä kausi.

– Erittäin hyvin olen kotiutunut. Mukava täällä on olla ja pelata palloa, Kivipelto kiittelee.

KPL:n seuraava ottelu KSS Energia Areenalla su 14.5. klo 15.00. Vastassa Oulun Lippo Pesis.

teksti: Jenni Uosukainen kuvat: Teemu Parta

Comments


bottom of page