top of page

Etenijäkuningas Patrik Vartama jatkaa KPL:ssä kauteen 2025 saakka
Kauden 2022 etenijäkuningas Patrik Vartama ja KPL ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen kauden 2025 loppuun saakka. Vasemmalta lyövä Vartama on kautta aikojen toinen pelaaja, joka on KPL:n paidassa voittanut etenijäkuninkuuden. Ensimmäinen voittaja oli kaudella 1967 Ilkka Kauppinen.


-Kopla oli valmis alusta alkaen jatkamaan sopimusta ja saatiin hyvä kokonaisuus kasaan. Mulla oli halu olla täällä ja pidemmän sopimuksen myötä pääsen pysyvästi muuttamaan Kouvolaan. Täällä on tosi hyvät treeniolosuhteet ja toiminta oli muutenkin sellaista kuin odotin. Kouvola kaupunkina on ollut tosi jees, mainettaan paljon parempi paikka, 24-vuotias Jokioisten Koetuksen kasvatti kehuu.


Vartaman ensimmäinen kausi KPL:n paidassa oli henkilökohtaisella tasolla tehokas. Mies toi 30 ottelussa 54 tuotua juoksua. Sisäpelin lisäksi Vartama nousi ulkopelissä kotiyleisön suosikiksi viuhuvien polttoheittojen ja näyttävien suoritusten myötä.


-Vaikka joukkueena kaudesta jäi huono maku, niin henkilökohtaisella tasolla tuli pelattua varmaan paras kausi. Sain oikeastaan sen, mitä hain siirrolta. Ihan hieno oli voittaa etenijäkuninkuus, ei sitä välttämättä enää tule voitettua. Itsestään selvää se ei ainakaan ole, Vartama pohtii.
KPL:n sopimustilanne 23.12.2022


2023: Valtteri Luoma, Teemu Nikkanen, Ville Pesu ja Matti Saukko. Iiro Haimi (pj), Eero Pitkänen (2. pj)

2024: Valtteri Hämäläinen, Aapo Kinnunen, Eemeli Laine, Jasperi Luoma, Tommi Mäentausta, Elias Pitkänen, Arttu Ruuska ja Patrik Wahlsten (+optio 2025)

2025: Patrik Vartama

Loppu-ura: Matti Latvala


Sopimusuutisen myötä Kouvolan Pallonlyöjät toivottaa faneille, yhteistyökumppaneille, talkoolaisille ja kaikille asianosaisille iloista joulua!

Comentários


bottom of page