top of page

Ennakko: KPL kasvattamaan kotivoittoputkea


Kouvolan Pallonlyöjät–Kankaanpään Maila Pe 10.6. klo 18.00, KSS Energia Areena, Kouvola

Pienen notkahduksen jälkeen takaisin voittojen kiitotielle palannut Kouvolan Pallonlyöjät saa perjantaina vastaan kauden pirteästi aloittaneen Kankaanpään Mailan. KPL:n kotiottelut ovat sujuneet voitokkaasti, eikä KPL aio antaa KaMan kikkailun sotkea tätä saldoa.

Viimeisimmät 3 peliä:

Viimeiset kolme ottelua ovat kasvattaneet KPL:n saldoa kuudella pisteellä. Edellisen viikonlopun kotiottelut tuottivat puhtaat voitot Joensuun Mailasta ja Kempeleen Kiristä. KPL on sarjataulukossa sijalla 3.

Kankaanpään Mailan kolme edellistä ottelua ovat tuoneet KaMan pistepottiin kolme pistettä. KaMa voitti tiistaina niukasti Kempeleen Kirin ja sarjataulukosta KaMa löytyy sijalta 9.

Kauden kohtaamiset:

Joukkueet eivät ole kohdanneet vielä tällä kaudella.

Matti Latvala lyö monipuolisesti

Matti Latvala lyö monipuolisesti


Kotijoukkue:

KPL:n kärki on kulkenut läpi kauden mainiosti. Tommi Mäentausta on edelleen etenijätilaston kärkipäässä 22 tuodulla. Anssi Lammila ja Itä–Länteen ensikertalaisena mukaan valittu Juho Hacklin ovat muodostaneet vahvan trion. Varsinkin kimmoisalla KSS Energia Areenalla KPL on pystynyt pompuilla rakentamaan tilanteita. Kotiutusvastuuta on tullut Ossi Meriläisen ja Sasu Toikan kanssa jakamaan Matti Latvala, joka on iskenyt kahdessa edellisessä ottelussa seitsemän juoksua. Myös kakkoskärki on piristynyt Joni Rytkösen taidokkaiden onnistumisten myötä.

Ulkopelissä KPL sai rauhallisuutta edellisen viikonlopun aikana. Jesse Eskelisen lukkaroima KPL on löytänyt yhteistä säveltä myös ulkopeliin. Ulkokentällä KPL on pystynyt puolustamaan läpi kauden hyvin takatilannetta. Edellisessä ottelussa koppari Tommi Mäentausta osoitti pariin kertaan, että ilmaisia juoksuja ei ole myöskään takakentältä luvassa.

Matti Saukko on nopeassa kunnossa

Matti Saukko on nopeassa kunnossa


Vierasjoukkue:

Jouni Itävalolla vahvistunut KaMa on saalistanut kauden aikana jo viisi voittoa. Kun ottaa huomioon, että KaMa onnistui kaudella 2015 voittamaan vain seitsemän ottelua, on sarjan alku ollut KaMan kannalta hyvä.

Sisäpelissä KaMan tärkeimmät pelaajat Lauri Kaartokallio, Itävalo ja Henri Pulkkinen ovat onnistuneet hyvin. Heistä Pulkkinen pystyy lyömään varmalla prosentilla pomppua, joten KPL:n on saatava Pulkkisen edestä eväitä pois. Pulkkinen on onnistunut kärkilyönneissä 60 kertaa ja koko kärkikolmikko on pelannut yli 70 %:n tehoilla. KaMan tehokkain kotiuttaja on jokeri Petteri Kortelainen 1+18=19 lyödyllä.

KaMan ulkopeli on lukkari Ville-Veikko Ollin johdolla ollut vaihtelevaa. Joukkue on päästänyt yhdeksässä ottelussa 77 juoksua. Itävalon rooli KaMan ulkopelissä on tärkeä. Myös Valtteri Kleemola on pelaaja, joka kannattaa ottaa tarkkailuun.

Otteluparin kuumin pelaaja:

Matti Latvalan maila on tulikuuma. Miehen kärkilyöntiprosentti 80,65% on hurja.

Loukkaantuneet/pelaajavaihdokset:

KPL:n Toni Laakso on loppukauden sivussa.

Tilastohuippu:

Tommi Mäentausta on tuonut Superpesiksessä 199 juoksua. KaMan Jouni Itävalo on lyönyt 1197 kärkilyöntiä.

Muuta:

VMP-terassin perjantain PreGame alkaa jo klo 17.30. Stefan Sburatura on haastattelussa ja antamassa vinkkejä vedonlyöntiin. VMP-terassilla on myös Hodari nakilla ja juoma erikoistarjouksessa. Pub Old Tomin jälkipeleissä pelin jälkeen Teemu Nurmio ja Konsta Hyötyläinen.

Tiesitkö, että Veikkauksen tuotolla mm. rakennetaan kenttiä, uusitaan pelialustoja ja tuetaan pesäpallon harrastamista seuroissa? Kiitos siitä kuuluu kaikille Veikkauksen pelien pelaajille. Kiitoksena otteluun saapuneiden kesken arvotaan lippuja Itä-Länsi otteluun. Lisäksi nyt on mahdollisuus osallistua huikean pesäpallo-baseball matkan arvontaan New Yorkiin, osoitteessa www.veikkaus.fi/pesis

Otteluisäntä:

Kouvolan Sanomat




Comentarios


bottom of page