top of page

Ennakko: KPL avaa hallikauden sunnuntaina – Kokoonpano julki


Kouvolan Pallonlyöjien hallikausi käynnistyy sunnuntaina sarjanousija Imatran Pallo-Veikkoja vastaan Aviasport Areenalla Imatralla. KPL on talvikauden aikana juoninut kuvioita siihen malliin, että ainakin Toni Laakso nähdään uudella ulkopelipaikalla. Jesse Eskelinen on toistaiseksi pois KPL:n vahvuudesta sydänlihastulehduksen vuoksi.

Pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikentille palaava Laakso uhkuu pelihaluja.

– Innolla ja mielenkiinnolla palaan kentille. Talven aikana olen harjoitellut polttolinjassa ja nyt on ensimmäinen peli siellä. Alkutalvesta oli paikan suhteen hakemista, kun piti huomioida niin paljon asioita. Se vaati totuttelua, kun lukkarina sai tehdä mitä halusi, Laakso pohtii uutta rooliaan ulkopelissä.

Toni Laakso vaihtaa jokeripaidan peliasuun


Joulukuussa lähes täysipainoisen harjoittelun aloittaneelta Laaksolta jäi edellinen kesä puolitiehen, kun mies katkaisi akillesjänteensä toukokuussa. Jalan kuntoutuminen on sujunut jopa odotettua paremmin.

– Jalkaan pitää saada voimaa lisää. Alussa tavoite oli olla syksyllä normaali kunnossa, mutta en usko, että menee enää kovin pitkään. Sisäpelissä keskityn nyt kotiuttamiseen ja juoksunopeuden tultua takaisin mietitään muita rooleja, Laakso jatkaa.

Vastustajajoukkue IPV on Laaksolle tuttu seura. Kasvattajaseuraansa vastaan pelaava Laakso on mielissään IPV:n noususta takaisin pääsarjaan. IPV oli pelaajamarkkinoilla melko aktiivinen. Joukkueen koppariosasto vahvistui Miikka Matikalla ja Jussi Hurskaisella, jotka ovat myös sisäpelissä IPV:lle tärkeitä pelimiehiä. Kärkipelaajaksi IPV hankki nopean Lauri Kaartokallion.

– Mukava pelata IPV:tä vastaan. Ekassa pelissä katsotaan varmasti vain omaa peliä, omat jutut ratkaisevat. Vaikka on harjoituspeli kyseessä, niin voittamaan pitää oppia heti alusta alkaen, Laakso naulaa.

– Meidän joukkue on kovassa kunnossa, mies päättää.

Eskelisellä sydänlihastulehdus – Kivipelto ja Korhonen debytoivat KPL:n paidassa

KPL esittelee sunnuntaina kaksi uutta pelimiestä KPL:n paidassa, kun Janne Kivipelto ja Juha Korhonen pukevat mustakeltaisen asun päällensä. Alkuperäiseen kokoonpanoon tuli jonkun verran muutoksia, alla lopullinen kokoonpano. Iiro Nokkala ja Joona Mäkelä suorittavat asepalvelustaan. Antti Tuhkanen on toipilaana ja Jesse Eskelisellä on edessä huilia toistaiseksi. ”Eskimo” sairastaa sydänlihastulehdusta ja on nyt harjoittelukiellossa.

– Ollaan keskitytty treeneissä ykköstilannepeliin ja sitä päästään nyt testaamaan. Sisäpelissä pelaillaan rauhallista pesistä ja yritetään saada aikaan pitkiä vuoroja. Ja koska kyseessä on peli, niin tavoite on tietenkin voittaa, pelinjohtaja Eero Pitkänen kertoi.

KPL:n kokoonpano, päivitetty 29.1.

Ottelu on seurattavissa Twitterissä @KoplaLive-tilin kautta.

Comments


bottom of page