top of page

Ennakko kotiavaukseen pe 11.6.

KPL kohtaa kotiavauksessaan perjantaina 11.6. klo 18 JymyJussit Seinäjoelta. KPL lähtee hakemaan ottelusta kauden avausvoittoa ja pääsee pitkästä aikaa pelaamaan kotiyleisön eteen! Peliä ennakoimassa kävi KPL:n kokenutta osastoa edustava Matti Latvala.


KPL avasi kautensa Siilinjärvellä 6.6. häviten SiiPelle jaksoin 2-0. Latvala totesi, että tuosta ottelusta KPL:n on parannettava kaikilla pelin osa-alueilla, jos voitosta halutaan taistella. "Esitys oli luokaton ja sitä lähdetään huomenna korjaamaan."


Vastustaja JymyJussien ehdottomaksi syömähampaaksi Latvala nimeää jokerilyöjä Jukka-Pekka Vainionpään, joka on ollut JymyJussien kantava voima jo usean vuoden ajan. Vuosien varrella hänen pelaamiseensa ovat muut joukkueet yrittäneet iskeä kiinni, mutta vaikeaa se on. Latvala totesikin, että KPL:n olisi tarkoitus saada iskettyä vaihtotilanteisiin, jotta Vainionpäälle ei tulisi liiemmin kotiutustilanteita.


Pyydettäessä nimeämään yksi JymyJussien pelaaja, jota katsojien kannattaa huomisessa ottelussa seurata, Latvala nimesi juurikin Vainionpään. "Varmasti montakin sellaista, nuoria nousevia pelaajia ja on jo nuoria huippupelaajiakin, mutta kyllä mä Jukkista itse seuraisin. On kautta aikojen paras kotiuttaja ja voi olla, ettei meidän elinaikana yhtä hyvää tule", naulaa Latvala.


JymyJussit ovat pelanneet KPL:n tavoin yhden ottelun ennen perjantain peliä. JymyJussit veivät ottelusta Koskenkorvan Urheilijoita vastaan voiton supervuoroparin jälkeen.


Seinäjoen JymyJussit

Uudet pelaajat: Miika Anttila (KoU), Ville Hotakainen (Manse PP), Veeti Kettunen (SMJ) Joona Lehtinen (KaMa), Miska Mäkiviita (SMJ), Viljo Sillanpää (ViVe)


Lähteneet: Sami-Jukka Korvola (KeKi), Henri Puputti (Manse PP), Henri Itävalo (KaMa)


Pelinjohto: Jussi Parvi, Pasi Tyynelä


JymyJussit sijoittuivat 2020 runkosarjassa sijalle 7.


Matti Latvalan haastattelun voit katsoa tästä


Latvalan kummiyritys on Kuusaan Kuntoutus.


Toimistolla ennakkolippujen myynti jatkuu pelipäivänä klo 14 asti.


KSS Energia Areenan portit aukeavat klo 17. Katsojia pyydetään muistamaan hygieniaohjeet sekä turvavälit mm. jonotustilanteissa ja jättämään katsomossa tyhjän penkin toisilleen vieraiden seurueiden väliin.


Makkaragrillissä on tarjolla perinteisten makkaroiden lisäksi tänä kesänä myös vegemakkaraa kappalehintaan 2€.

Comments


bottom of page