top of page

Ennakko: Katkon paikka

4. puolivälieräottelu Oulun Lippo Pesis–Kouvolan Pallonlyöjät

SU 21.8. klo 17.00, Oulu Ottelu suorana Koplaradiosta

KPL:llä on mahdollisuus edetä sunnuntaina Superpesiksen välieriin viiden vuoden tauon jälkeen. Kiihkeänä käyvän KPL:n ja Lipon puolivälieräsarjan ottelut ovat olleet tähän mennessä kotijoukkueiden juhlaa. Joukkueet ovat tahkonneet kolmessa ottelussa peräti 8 tuntia ja 52 minuuttia.

Torikokouksia ja räiskyntää on luvassa myös sunnuntaina

Torikokouksia ja räiskyntää on luvassa myös sunnuntaina


Aiemmissa otteluissa voittanut joukkue on onnistunut ulkopelissään paremmin. Lauantaina Lippo lahjoitti räpylästä useita juoksuja, eikä tilannetta helpota joukkueen parhaan ulkopelaajan Jere Vikströmin loukkaantuminen. Pelinjohtaja Markku Hylkilällä onkin miettimistä, millä tavalla ulkopeliryhmityksensä kasaa. Selvää on, että KPL lähtee surutta iskemään painetta haparoivaan Lipon ulkokenttään.

Sisäpelissä joukkueet ovat tehneet runsaasti tilannetta kotiuttajille. Lipon kärki Saku Hakkarainen ailahtelee, mutta Vikström, Ville-Pekka Jokinen ja Ilkka Hirvonen ovat onnistuneet vaihtolyönneissään loistavasti. Samaa voi sanoa KPL:n kärkimiesten vaihtopelistä, sillä Anssi Lammila ja Juho Hacklin ovat jatkaneet siitä, mihin jäivät runkosarjassa. KPL on saanut myös kakkoskärjestä tilannetta aikaiseksi, kun Matti Saukkoa ovat liikutelleet niin Valentin Ikonen kuin Joni Rytkönenkin.

KPL:n räpylä on kestänyt Lipon paineen

KPL:n räpylä on kestänyt Lipon paineen


Kotiuttajien taistelussa Lipon Antti Korhonen, Marko Pelkonen ja Matti Korhonen pyrkivät vastaamaan Matti Latvalan, Sasu Toikan ja Ossi Meriläisen pommeihin. Toikka on noussut pudotuspeleissä KPL:n parhaaksi kotiuttajaksi 0+11 lyödyllä. Antti Korhonen on tällä hetkellä Lipon tehokkain kotiuttaja 1+8 lyödyllä.

Puolivälieräsarja leimahti kunnolla liekkeihin lauantaina, kun torikokoukset seurasivat toisiaan. Kuumaan pudotuspelitunnelmaan pääsee mukaan Koplaradion lähetyksen kautta TÄÄLTÄ klo 17.00!

Comments


bottom of page