top of page

Edustuksen talvikausi huipentuu Miksun Maljaan

KPL ei selvinnyt tulevana viikonloppuna pelattavaan halli-SM-lopputurnaukseen, mutta joukkueella on luvassa kova kilpailuviikonloppu. Miksun Malja-nimellä kulkevassa kilpailussa KPL mittelee lajitaitojen parissa koko viikonlopun, joka huipentuu sunnuntain finaaliin.

Miksun Malja on samalla kunnianosoitus edesmenneelle KPL-sieppari Mika-Matti Ojalalle, joka menehtyi vaikeaan sairauteen 10. helmikuuta 2019.

KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarisen mukaan KPL saa viikonloppuun poikkeavaa toimintaa normaalista leiriviikonlopusta. – Lopputurnaukseen ei päästy, niin suunnitelma B oli tämmöinen. Harjoitellaan kilpailutilannetta tämän muotoisesti. Alajärvellä on aikaisemmin ja myös Sotkamossa on ollut tällaista. Sieltä se ajatus tuli. Leirille saadaan kilpailunomaisuutta mukaan.

Kakkospelinjohtaja Saku Kapanen myöntää, että hallipeleistä KPL sai tärkeää informaatiota kevättä varten, mutta tähtäimet on tiukasti jo syksyn peleissä.

– Hallipeleistä saatiin lisätietoa asioista, missä on vielä tekemistä. Hyviä asioita saatiin vietyä eteenpäin, vaikka aina ei ollut sellainen kokoonpano, mitä olisi haluttu. Se olisi voinut nopeuttaa prosessia. Joissain asioissa on menty hyvin eteenpäin. Hallista jäi kuitenkin kokonaisuutena sellainen, että paljon on tekemistä. Meidän kehityskaari on kuitenkin pitkä, Kapanen kertoo.

Seuraa Miksun Maljan tapahtumia Koplan somessa!

Kevään harjoituspeleissä KPL kotikentällä kahdesti

Kouvolan Pallonlyöjien kevään harjoitusottelukalenteriin on piirretty rajat. Ulkokauden avaus on pääsiäislauantaina Haminan Vallikentällä Ykköspesiksen Haminan Palloilijoita vastaan. Uudistuneelle KSS Energia Areenalle KPL kirmaa vappupäivänä, kun vastaan tulee Hyvinkään Tahko.

Toinen kotiottelu ennen sarjakauden alkua pelataan lauantaina 4.5. klo 16.00 Kankaanpään Mailaa vastaan.

Harjoitusottelut kevät 2019:

La 20.4. klo 15.00 HP–KPL, Hamina Ke 1.5. klo 14.00 KPL–Tahko, KSS Energia Areena La 4.5. klo 16.00 KPL–KaMa, KSS Energia Areena

Comments


bottom of page