top of page

Arttu Ruuskalle jatkosopimus kauteen 2024

24-vuotias Arttu Ruuska ja Kouvolan Pallonlyöjät ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen, mikä pitää Ruuskan Koplan paidassa kauden 2024 loppuun saakka. Vasemmalta sivaltava Ruuska on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta Vimpelin Vedon paidassa.


- Kaikki on toiminut seurassa niin kuin pitää. Joukkue on sellainen, missä tykkään olla. Menestymiseen on halu ja itse koen, että oma rooli on hyvä tässä. Joukkue on vahva jatkossakin, Ruuska kertoo sopimuksen synnystä.
Hopeaan päättyneellä kaudella 2021 Ruuska tuli KPL:n siepparin tontille. Sisäpelissä Ruuska on monipuolinen pelaaja, jonka vahvuuksia ovat eteneminen ja vaihtolyönnit.


- Ensimmäinen treenattu vuosi oli siepparin paikalla. Todennäköisesti siinä voidaan vielä ottaa kehitysaskeleita. Viime kausi lähti pikkaisen kankeasti, mutta pystyin omalla tasollani pelaamaan nousujohteisesti. Se jätti nälkää tuleville vuosille, pudotuspeleissä KPL:stä eniten juoksuja tuonut Ruuska miettii.


- Mennyt kausi oli Artulta nousujohteinen. Etenkin ulkopelissä hän otti erittäin isoja askeleita kauden aikana. Artun potentiaali on suuri. Hän on monipuolinen ja monikäyttöinen sisäpelaaja, joka lyö lujaa ja etenee vahvasti. Artulla on mahdollisuudet vaikka mihin, KPL:n pelaajaneuvotteluista vastaava Stefan Sburatura analysoi.


Kouvolan Pallonlyöjillä on Ruuskan sopimuksen myötä nyt kahdeksan pelaajasopimusta kaudelle 2023. Ruuskan lisäksi Valtteri Hämäläisellä on sopimus kauteen 2024.


- Omat tavoitteet tulevaisuudessa on olla kärkietenijöitä ja murtautua Superpesiksen eliittiin. Joukkuetasolla mestaruutta lähdetään Kouvolaan tuomaan, Ruuska päättää.


Arttu Ruuska

s. 13.10.1997 Halsua

Halsuan Toivo kasvattajaseura

167 ottelua Superpesiksessä

4+70 lyötyä

140 tuotua

571 kärkilyöntiä

2 SM-kultaa

2 SM-hopeaa

1 SM-pronssi


Katso julkistusvideo:Comments


bottom of page