top of page

Antti Hartikainen nousi Miksun Maljan voittajaksi!

Runkosarjan kahdeksanneksi sijoittunut Antti Hartikainen nousi sunnuntaina pudotuspeleissä historian ensimmäiseksi Miksun Maljan mestariksi. Hartikainen sai vastaansa finaalissa Janne Kivipellon. Runkosarjan voittaja Valtteri Luoma jäi kolmanneksi.

– Mielenkiintoinen viikonloppu ja vähän erilainen mihin olen aikaisemmin tottunut. Aiemmin Sotkamossa kilpailu on ollut enemmän yksilöpainotteinen. Joukkuekisa oli hyvä muoto, se laittoi yrittämään hyvin. Nopeasti menee aina viikonloput. Lajipainotteinen juttu, tämä viimeinen päivä oli fyysisesti varmaan rankin, Hartikainen miettii.

Mitalikolmikko palkintojen jaon jälkeen

Hartikainen pääsi finaaleihin lämmitettynä. Pudotuspeleissä mies miestä-vastaan mitelleet pelaajat ottivat toisistaan mittaa radalla, jossa mitattiin fysiikkaa ja lajitaitoja.

– Tonia (Laakso) vastaan oli tiukka välierä, Tonolla oli paikka ratkaista. Koko ajan tuli lisää fysiikkapainotteista touhua lisää, määrät kasvoivat ja homma vaikeutui. Itselle se oli etu, että pääsin olemaan lämpöisenä. Pieni etulyönti saattoi olla, että olin koko ajan valmis. Karra Trophyn kokemuksista oli hyötyä, Hartikainen tunnustaa.

Miksun Malja koostui viidestä eri kilpailusta, jonka runkosarjassa taisteltiin joukkueina. Runkosarjan jälkeen kahdeksan parasta selviytyivät pudotuspeleihin.

– Kaikkiaan oli hyvät kisailut. Ajoi elementtinä asiansa. Mieluimmin olisi tietenkin ollut pelaamassa lopputurnauksessa, mutta miteltiin sitten toisiamme vastaan, Hartikainen kertoo.

Loppujärjestys:

1. Antti Hartikainen 2. Janne Kivipelto 3. Valtteri LuomaComentários


bottom of page