top of page

A-poikien Superpesis alkaa vappuaattona


KPL:n A-pojat aloittavat Superpesiksen ottelunsa vappuaattona Kankaanpään Mailan vieraana. Pelinjohtaja Anssi Lammila kertoo joukkueen tähtäävän myös tällä kaudella kohti kirkkainta. Kahdelle edellisellä kaudella KPL on pelannut ikäluokan finaaleissa.

– Pojat asettivat tavoitteeksi voittaa sarjan. Meillä on historia, joka tukee tavoitetta. Itselle ei ole tarkkaa havaintoa muista joukkueista, mutta pojat ovat 15 vuotta pelanneet samoja vastaan. Tänään huomasi, että kiva kun pelit alkavat. Välillä ollut hieman levoton olo, kun armeijassa on poikia. Hyvä joukkue saatiin kuitenkin kasaan, Lammila kertoo pelireissun päältä.

KPL:n joukkueen runko koostuu pääasiassa Superpesiksen ringissä olevista nuorista miehistä. Manse PP:n Ykkössarjajoukkueesta mukana on Aleksi Karttunen, joka pelaa lukkarina. Kokeinemmat runkomiehet Joona Mäkelä, Iiro Nokkala, Jere Paananen ja Valtteri Luoma kantavat suurta vastuuta. HP:n Superpesisjoukkueesta Valtteri Hämäläinen ja Santeri Löppönen nähtänee myös kesän mittaan A-poikien joukueessa.

– Siinä on palikat, joiden pitää kestää ja muut seuraavat, Lammila miettii.

Muista joukkueista Lammila nostaa esiin tuttuja nimiä.

– Kitee on yksi ennakkosuosikeista ja Tahkolla on puolet Superin joukkueesta. Myös Jymy ja Veto ovat varmasti vahvoja. Alkusarjassa on kuusi joukkuetta, joista neljä menee jatkoon. Aina on mahdollisuus pärjätä, kaikki jokkueet osaavat pelata. Kesän kuormaa tulee paljon B-pojille, yli 60 peliä tulee osalle, Lammila muistuttaa.

Seuraavan kerran A-pojat pelaavat jo keskiviikkona Vimpelissä. KSS Energia Areenalla joukkue avaa sarjan ma 7.5. Tahkoa vastaan. A-poikien otteluihin on vapaa pääsy.

Lue lisää:

Comments


bottom of page