top of page

Ykköspesiksen harjoitusotteluja lauantaina Kuopiossa

Päivitetty: 17. toukok.

Kuva: Kari Koski


Ykköskopla suuntaa lauantaina Kuopioon Puijon Pesiksen järjestämään halliturnaukseen pelaamaan kaksi harjoitusottelua.


Vastaan tulevat Puijon Pesis ja Jyväskylän Kiri2020. Odotettavissa on kova ottelu etenkin ensimmäistä vastustajaa Puijon Pesistä vastaan.


Puijo on yksi sarjan ennakkosuosikeista ja pelannut talvella jo Talvisuperia eli hurja vastus on tiedossa. Keskitytään muutamaan harjoiteltuun asiaan ja hyvään peruspelaamiseen. Kahdessa ekassa harkkapelissä olemme saaneet ns. rähinän päälle heti alusta ja sitä odotan myös lauantaina, kiteyttää seuran junioritoiminnan työrukkanen ja joukkueen kakkospelinjohtaja Juuso Ilander.

Pelinjohtaja Eero Pitkänen kertoo talvikauden treenien menneen hyvin ja että on mukava päästä hitaista kumirouhehalleista vauhdikkaammalle alustalle. Viime vuonna tämä tuotti alkuun hieman ongelmia.


Joukkueen pelaajistosta on useampi sivussa viikonlopun peleistä mm. sairastelujen ja abi-velvoitteiden vuoksi, joten muutamille pelaajille on tiedossa urakointia molemmissa peleissä ja lisäksi muutama nuori pelaaja pääsee pelaamaan ensimmäiset divaripelinsä.


Kokoonpano julkaistaan lauantaina.


 

Otteluohjelma 17.2.2024, Kuopio-halli:

klo 15.30 Puijon Pesis - Kouvolan Pallonlyöjät

klo 18.00 Jyväskylän Kiri2020 - Kouvolan Pallonlyöjät


Halliturnauksen koko aikataulu ja tarkemmat tiedot Puijon Pesiksen kotisivuilta.Ykköspesiksen runkosarja alkaa 8. toukokuuta, kun Ykköskopla kohtaa KSS Energia Areenalla sarjanousija Joensuun Mailan.


Comments


bottom of page