top of page

Ykköskoplan vahva esitys jätti Simon Kirin pisteittä

Ykköskoplan pelaajia tuulettaa kentällä onnistumista
Kuva: Vesa Sailio

Ykköskopla otteli tänään Simon Kiriä vastaan kotikentällä ja piti ottelun näpeissään alusta loppuun. Ottelu päättyi tuloksin 2-0 (3-1, 6-2). Läpi ottelun ulkopeli oli vahvaa eikä simolaisille annettu koko ottelussa kuin 6 kolmostilannetta. Kopla niitä rakenteli sen sijaan 20, joista yhdeksästä onnistui tekemään juoksut.


Juoksut aloitti Jani Hoteila kotiuttaessaan Miki Likanderin heti ensimmäisessä vuorossa. Simon Kiri Juuso Nousiainen iski perään kunnarin tyhjään kenttään. Kolmannessa vuorossa pallo alkoi poltella simolaisten räpylässä ja Jani Hoteila iski iltapäivän toisen lyötynsä kolmossaumasta. Miki Likander voitti pesäkilvan kotiin ja toi Koplan johtotilanteeseen 2-1. Neljännessä vuorossa lähes yhtä tiukka pesäkilpa käytiin Perttu Kenttäahon lyönnistä, kun Akseli Pitkänen eteni kotiin ja toi kolmannen juoksun. Ulkona lukkari Aleksi Vainio pääsi sekoittamaan simolaisten sisäpeliä ja jakso päättyi kärpäsestä kolmospesälle ja kahteen perättäiseen kakkospaloon.


Toinen jakso alkoi Koplan osalta railakkaasti, kun Santeri Pasin laittoman jälkeinen lyönti kantoi takakentälle eikä osunutkaan räpylään ja oli lopulta yhden tavallisen ja kunnarin arvoinen. Simon Kirin Valtteri Virtanen iski toisen vuoron aloittavalla kavennuksen kakkosrajaleikkurillaan mutta Kopla pääsi heti takaisin etumatkalle, kun Aapo Kinnusen hyvä lyönti poltteli räpylässä ja vaihdosta tulikin juoksu Perttu Kenttäahon tuomana.


Kolmanteen vuoroon Kopla rakensi ajolähdön ja siitä ensin Hoteilan kakkospuolen lyönnillä Kenttäaho kotiin ja sitten Tommi Angerviston lyönti väliin ja Miki Likander kotiin. Toni Tossavainen iski palloa vielä kohti maratonporttia ja Kopla rallatteli 6-1 johtoon Hyttisen tuomana. Yhdellä kaveri pääsi vielä kaventamaan, kun Valtteri Virtanen iski maalyöntiä kakkospuolelle. Jakso päättyi tuloksin 6-2 ja Ykköskopla nappasi täydet kolme pinnaa.Seuraavat ottelut


Ykköskopla jatkaa vierasotteluilla ensin Jyväskylässä tiistaina 18.6. klo 18.00, sitten juhannustauon jälkeen Joensuussa keskiviikkona 26.6. klo 18.00 ja Kankaanpäässä perjantaina 28.6. klo 18.00.


Seuraavaa kotiottelua päästään seuraamaan torstaina 4.7. klo 18.00, kun vastavierailulle KSS Energia Areenalle saapuu Kankaanpään Maila.

Comentários


bottom of page