top of page

Ykköskoplalle täydet pinnat Maila-Jusseista


Ykköskopla löylytti Seinäjoen Maila-Jusseja tänään KSS Energia Areenalla käydyssä ottelussa. Ensimmäinen jakso oli täysin hyppysissä ja toisella jaksolla käännettiin tasatilanne voitoksi. Ottelusta täydet kolme pinnaa, kun ottelu päättyi tuloksin 2-0 (12-1, 4-2).


Juoksutili aukesi toisen aloittavalla, kun Aaron Honkanen iski palloa takakenttään ja Miki Likander toi avausjuoksun. Jani Hoteila jatkoi kakkospuolen pommillaan, joka oli kahden tavallisen ja kunnarin arvoinen. Maila-Jussit kavensivat omalla tasoittavallaan tilanteeksi 4-1. Kopla oli selkeästi pelissä paremmin mukana ja otti vielä lisää etumatkaa ensin harhaheiton turvin, sitten Aleksi Vainion 1+2 -pommilla takakenttään ja yksittäisillä upeilla lyönneillä tämän jälkeen. Jakso päättyi Koplan murskavoittoon 12-1.


Toiselle jaksolle Maila-Jussit tuli paremmalla otteella ja teki pari juoksua ensimmäisiin vuoroihin. Kopla tuli tasoihin kolmannessa vuorossa Aaron Honkasen ja Isto Kauppisen takakentän iskuilla ja tilaisuuden tullen kiri vielä etumatkaa neljännen tasoittavalla ja nappasi täydet pisteet ottelusta. Tämän ratkaisijana Jani Hoteila ja kakkospuolen läpäri. Koko ottelun kolmostilanteet 28-15.


Katso kaikki juoksujen tekijät ja muut tilastot täältä.


Ykköskopla pelaa seuraavan kerran tiistaina 11.6. klo 18.00 KSS Energia Areenalla Kankaanpään Mailaa vastaan. Tervetuloa!


Comments


bottom of page