top of page

Ykköskoplalla antoisa lohenkaatoreissu!


Ykköskopla pelasi tänään Jyväskylän Lohea vastaan Koskenharjun pesäpallokentällä Jyväskylässä. Ottelu päättyi Koplan voittoon 0-2 (1-2, 2-3).


Sarjakärkenä viilettävä Ykköskopla jatkoi voittokulkuaan lohenkaatoreissullaan, vaikka tiivis ottelurupeama jo hieman näkyi pelissä. Ottelu oli tasainen ja vähäjuoksuinen, eikä kolmostilanteita tilastoitu kuin 11-10. Omista paikoista saatiin kuitenkin onnistumisia ja tarvittavat juoksut voittoon. Joukkue suuntaa nyt ansaitulle juhannustauolle!


- Osalle pelaajista oli ties kuinka mones peli kahden viikon sisään. Ei saatu ihan parasta ja tuoreinta iskua ja se on ymmärrettävää. Kuitenkin pystyimme tiukassa paikassa voittaviin suorituksiin. Olimme Lohea parempi kolmostilanteiden puolustamisessa ja kotiuttamisessa. Pelaajille on annettava täysi tunnustus alkukaudesta! Lyhyelle juhannustauolle pääsemme hyvistä asemista, pelinjohtaja Eero Pitkänen summaa.


Katso ottelun juoksujen tekijät ja tilastot täältä.Seuraavat ottelut


Ykköskopla jatkaa vierasotteluilla juhannustauon jälkeen Joensuussa keskiviikkona 26.6. klo 18.00 ja Kankaanpäässä perjantaina 28.6. klo 18.00.


Seuraavaa kotiottelua päästään seuraamaan torstaina 4.7. klo 18.00, kun vastavierailulle KSS Energia Areenalle saapuu Kankaanpään Maila.

Comments


bottom of page