top of page

Ykköskopla säilytti sarjapaikkansa!


KPL:n Ykköspesis-joukkue säilytti sarjapaikkansa jännittävien vaiheiden jälkeen. Lauantaina KPL kukisti APV:n niukasti 2-1s (4-6, 1-0, 2-0) ja vankisti asemiaan sarjan säilymisen puolesta. Illalla KPL sai kuitenkin jännittää SiKi-SMJ-ottelun lopputulosta, sillä tasapisteissä SiKi olisi kiilannut KPL:n ohi. Seinäjoki voitti kamppailun ja nousi tasapisteisiin, mutta edustuskelvottoman pelaajan käyttämisen seurauksena KPL oli sarjassa SMJ:tä ylempänä.


Lauantaina KPL oli avausjaksolla heti hereillä ja iski lukemat 2-0:aan. APV:n tasoittavalla Mikko Hakomäki löi pallon läpi neljän juoksun arvoisesti. Loppujakso mentiin tasatahtia ja näin jaksovoitto karsimaan joutuvalle APV:lle 4-6.


Toisella jaksolla Miika Timosen kumura riitti jaksovoittoon, kun ulkokentällä KPL nollasi Jiri Joukaisen johdolla APV:n pyristelyt. Supervuorossa KPL:n vuoro lähti heikosti liikkelle, mutta Aaron Honkasen kumura yllätti takakentän kahden juoksun arvoisesti. Tasoittavalla KPL kesti paineen ja sai tuulettaa voittoa.

KPL:n Ykköspesis-joukkue kiittää katsojia ja kumppaneita kaudesta 2023!

Comentarios


bottom of page