top of page

Ykköskopla avaa harjoituspelit viikonloppuna

Kouvolan Pallonlyöjien Ykköspesis-joukkue avaa viikonloppuna hallipelit Imatralla ja Kotkassa. KPL:n Ykköspesis-miehistössä tapahtui talven aikana muutoksia, kun uusina miehinä joukkueeseen liittyivät Miika Timonen ja Jani Hoteila. Lisäksi viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Jiri Joukainen on palannut takaisin harjoitusryhmään. Superpesikseen siirtyivät Atte Brandt (IPV) ja Matias Rauhala (KoU). Lisäksi Karo ja Santeri Soininen lopettivat pelaajauransa. KPL on nostanut talven aikana junioreista pelaajia rinkiin ja joukkue on harjoitellut laajalla ryhmällä kohti kesää.


- Ekat pelit ja lähdetään hyvin mielin hakemaan pelituntumaa. Osalle pelaajista talven ekat pelit kyseessä ja kiva nähdä uusien pelaajien toiminta pelitilanteessa. Viime kaudesta meidän kokoonpano on muuttunut jonkin verran, niin tarvitsemme yhteisiä kokemuksia varsinkin ulkopeliin, pelinjohtaja Juuso Ilander pohtii.


Viikonloppuna KPL kohtaa perjantaina Imatralla IPV:n Superpesis-joukkueen ja sunnuntaina Kotkan Innon turnauksessa Haminan Palloilijat ja Jyväskylän Kirin.


Viikonlopun ohjelma

Pe 27.1. klo 19.45 IPV - KPL, Imatra

Su 29.1. klo 9.30 HP - KPL, Kotka

Su 29.1. klo 13.30 KPL - Jkl Kiri, Kotka


Alustava kokoonpano perjantaille:

 1. Leo Gardemeister

 2. Miki Likander

 3. Aapo Kinnunen

 4. Elias Pitkänen

 5. Timi Joukainen

 6. Aleksi Niinivuori

 7. Akseli Pitkänen

 8. Miika Timonen

 9. Jiri Joukainen

 10. Jani Hoteila

 11. Santeri Pasi

 12. Aleksi Vainio

Comentários


bottom of page